Mantar sonrası kahverengi akıntı&kanama

oucar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
17
0
36
Çanakkale
Merhaba kızlar, son 2 senedir neredeyse yılda iki kez mantar problemi yaşıyorum. geçen hafta yine aynı şikayetten doktora gittim. bu seferki inanılmaz bozdu psikolojimi. süreci şöyle anlatayım.. mantar kaşıntısı artınca hemen doktora gittim. ilaç verdi krem+fitil. ilacın 4. gününde inanılmaz bi akıntım oldu kahverengi ve parçacıklar halinde aynı zamanda da. çok rahatsız oldum tabi. Doktorumu aradım ilacın bitene kadar kullan sonrasında bakalım dedi. bugün ilaç bitti ama ben son 2 gündür ara kanama yaşıyorum. adet kanaması gibi ve adet sancısı gibi sancım da var ama benim adet düzenim saat gibi işler normalde, 14 gün var aslında regl olmama. Ne yapsam bilemedim, doktoru aradım kanamam var diye adam ara kanamadır dedi ve geçti. Acaba bu norlevonun etkisi mi yoksa mantardan dolayı bi sıkıntı mı var? Mantar ilacının etkisi olabilir mi çünkü kahverengi kan gibi akıntının içinde parçacıklar vardı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…