- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 44
- Konu Sahibi manifesto123
merhaba herkese.bende çok uzun zamandır mantar vardı.nerdeyse 4-5 sene olucak.hastanelere gittim.bana 2 kapsüllük ilaç verdi doktorlar ve krem verdiler.kullandım ama geçmedi.hemen hemen bütün doktorlar aynı ilacı verdiyordu.ama fayda etmiyordu.psikolojim bozulmuştu artık.evli olmadığım için fitilde kullanamıyordum.oyüzden geçmiyordu.en sonunda hastanelerdeki özel doktorun vermiş olduğu 2 kapsüllük ilaçlardan olan ama 15 kapsülünden alıp bitene kadar kullanmaya karar verdim.herhalde ilaca devam etmediğim için geçmiyor diye düşündüm.biyileşene kadar bu ilacı kullanıcam dedim.anneme sağlık ocağından o ilacı yazdırıp durdum.en sonunda sağlık ocağında doktor sormuş anneme.neden bukadar çok yazdırıyorsun bu ilaçtan diyince annemde benim durumumu anlatmış.uzun zamandır mantar var kızımda ve geçmiyor diye.sağlık ocağındaki doktor o ilacın fazla kullanılmaması gerektiğini fazla kullanırsa başka sorunlara yol açacağını söylemiş.madem kızın gelemiyor bana numarasını ver ben birayayım demiş.geçen hafta beni aradı.şikayetimi sordu.bende söyledim.kaşıntı,yanma,kötü kokulu akıntı dedim.uzun zamandır çekiyorum dedim.tamam dedi.ben sana ilaç yazıcam ve bunları kullan dedi.4 tane ilaç yazmış bana.1 haftadır kullanıyorum veeeeeee geçti arkadaşlar.çokk mutluyum.mucize gibi bişey oldu.bu yaz evlenicem hayırlısıyla ve hep napıcam diye düşünüyordum.akıntıdan dolayı hep tuvalet kağıdı falan koyuyordum ama şimdi hiç bişey koymuyorum ve hiç akıntı yok.tamamen geçti.ama ilaçlarıma devam ediyorum.tamamen geçsin birdaha gelmesinnn pisss mantarrrrrrrrrrrrr Kötü Kazen neyse çok uzattım.mantarı yendiğimi ve mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.umarım sizde üstesinden gelirsinizzz..öptümmmm.hoşçakalınnnnn...