- Konu Sahibi Anksiyetee
Merhaba arkadaşlar,4gün önce uçağımın rötar sebebiyle pedimi değiştirmek nasip olmadı ve ben 8 saat aynı pedle kalmak zorunda kaldım. Reglimin son günleriydi yani artık kahverengi lekem geliyordu.Normal zamanda da asla günlük ped olmadan gezmiyorum açıkçası. Eve geldikten sonra ertesi gün yoğun bir kaşınma başladı özel bölgemde dudak çevresinde.Akıntım var fakat ben regl sonrası hep yaşarım onu bir süre ve ardından keser.Bu sebeple akıntımı regle yordum.Daha önce hiç mantarda olmamıştım.Neyse bir de baktım ki özel bölgemde bir kızarıklık.Eyvah dedim pişik olmuşum. Vazalin vardı onu sürdüm ve o kaşıntıyı hafifletti. Fakat gece dayanılmaz bir kaşıntı başladı yeniden.Ertesi gün gidip bepanthene krem aldım ve onu sürdüm 2 gün.Fakat kaşıntıyı kesmedi kızarıklık hafifledi sadece. Sitede benle aynı şikayet olanlara baktım ve sanırım mantar olmuşum dedim gidip canesten krem aldım. Sürecektim ki bir baktım dudakların arasında hafif beyazlıklar var. Ayrıca bugün idrar yaptığım yerde de kaşıntı mevcut. Canesten krem sürdüm kaşıntıyı tamamen kesti.Ama emin değilim yinede acaba mantar mı oldum? İdrar yaparken yanmam falan da yok üstelik.