mantar mı iltihap mi yardim eder misiniz

ozgender_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
35
12
38
38
Yillardir akintim var farkli renklerde oldu bugune kadar sari beyaz süt kesigi gibi vb ama simdi durum daha vahim gibi kaşıntı ile birlikte yogun sari akinti be bazen yesil parcaciklar da oluyo ve vajinanin iç kisminda agizda cikan aftlar gibi beyaz lekeler parcalar var dis kismi da kizarik ve bazi yerler tahris olmus cizik gibi kaniyo mantar mi iltihap mi bekarim daha once hic jinekologa gitmedim korkuyorum yardim edin basina böyle bisey gelen var mi

mantar kesin var, iltihapta olabilir doktora muhakak git. daha fazla ilerlemeden

Dr a gidicem ama temizlemem lazim ve elimi suremiyorum su an cok hassas cevresi kirmizi alt bölgelerin sirkeli suyla oturma banyosu yapiyorum belki gecer diye bi de travazol diye bi krem varmis onu sursem iyi gelmez mi en azindan dr a gidene kadar biraz dis derisi iyilesir temizleyip gidebilirim
mantar kesin var, iltihapta olabilir doktora muhakak git. daha fazla ilerlemeden

evet cnm travozol etkili bir krem

kötü kokuluysa iltihap olabilir benimde akıntım çok fazla ayrıca sağ kasığımda çok ağrıyor 4 aydır

Son durumu belirteyim belki okuyan vardir ☺ bugun dr a gittim bekar oldugum icin sadece ultrasonla bakti rahim ve yumurtaliklarim normalmis bi sikinti yok akinti icin de mantar degil dedi anlattiklarimdan yola cikarak baska bi enfeksiyondur dedi bi hap yazdi ama daha almadim adi ne bilmiyorum gecmezse yine gelirsin dedi burda okuduklarim ve bana yazilanlar kadar korkutucu bisey yokmus bi an kendimi kanser bile sanmistim cok sukur ki biseyim yok onemli derecede

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…