- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır bazı problemler yaşıyorum. Evli değilim cinsel yönden aktifim erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. 3 ay önce ilişkide yanma ve ilişki sonrasında vajinamda şişme ile başladı şikayetlerim. Geçer diye bekledim ama sonrasında kaşıntıyla devam etti ve doktora gittim. Muayene edip mantar dedi travazol krem ve funit verdi kullandım ama sadece kaşıntı geçti cinsel ilişki sırasında yanma ve şişme devam ediyordu. Bu arada beyaz kokusuz akıntım var ayna karşısında baktığımda ıkındıkça içerden geldiğini görüyorum aynı zamanda iç çamaşırlarım gün içerisinde ıslak ve nemli oluyor. Sonrasında farklı bir doktora gittim fitil ve cefaks verdi aynı zamanda akıntımdan vajinal kültür aldı ve kültür temiz çıktı. Fitil ve ilacı kullandım yine geçti sandım ta ki cinsel ilişkiye girene kadar. Yine aynı şişme ve yanma yaşadım. Başka bir hastalığım için gittiğim hastanede tesadüfen idrar alındı idrarda da 108 bakteri çıktı ama diğer değerler lökosit falan gayet normal. Bugün bakteri var mı diye idrar kültürü verdim onu bekliyorum. Bu süreçte çok yıprandım ve şu an hayatıma devam etmekte zorlanıyorum sizce cinsel bir hastalığım mı var internetten hpv hsv gibi bir ton hastalık araştırdım sürekli ayna karşısında kendime bakıyorum siğil vs var mı diye. İç dudak kısmında çok minik beyaz sivilceye ya da göz altlarında çıkan yağ bezelerine benzeyen bir şey var ama siğile benzemiyor ve acımıyor. Bu sefer de onu kafama taktım cidden psikolojik olarak çok yıpranmış durumdayım hpv ya da hsv falan olabilir mi yoksa basit bi bakteri veya enfeksiyon mudur aylardır düşünüyorum kafayı yiyeceğim psikolojim moralim çok bozuk ve cinsel bişeydir diye çok korkuyorum