- Konu Sahibi YAREN&YAREN
BENİM SAÇIMIN İÇİNDE VEDE VÜCUDUMUN BAZI BÖLGELERİNDE MANTAR OLUŞUYOR NE KULLANDIYSAM GEÇMEDİ.SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI ÇOK ÇARESİZİM YARDIM EDİN.:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİM SAÇIMIN İÇİNDE VEDE VÜCUDUMUN BAZI BÖLGELERİNDE MANTAR OLUŞUYOR NE KULLANDIYSAM GEÇMEDİ.SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI ÇOK ÇARESİZİM YARDIM EDİN.:uhm:
Sarmısakla ilgili sizi şu konuda bilgilendirmek isterim:
Sarmısağın sürüldüğü bölgede dermatite (=egzama) neden olduğu çeşitli kaynaklarda yer almaktadır. (Farmakoterapi dersinde dermatolojik rahatsızlıklar konusu işlenirken bizzat öğrendim. Ya kontakt,yani temas dermatiti ya da allerjik dermatit, net olarak hatırlayamadım hangi tip dermatit olduğunu)
Sarmısağı en azından cildinizin küçük bir bölgesinde deneyin ...Bilginiz olsun...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXSelam Arkadaşlar,
Mantar ve egzama için kesin çözüm önerim var.Ben ve önerdiğim tanıdıklarım faydasını gördük.Kesin çözüm.
Aktardan 100 gr.defne tohumu al.Bunu ya aktardayken çektir ya da benim yaptığım gibi elektrikli kahve değirmeninde çek.Her akşam yatmadan önce aç karnına bir silme çay kaşığı kuru kuru ağzına at,biraz geveleyerek yutmaya çalış.Arkasından su da içebilirsin ama mutlaka ağzında biraz da olsa çiğne.Bunu en az 15 gece yapın.Bir ya da en geç bir buçuk ay sonra geçtiğini göreceksiniz.
Bu formül karaciğere detoks etkisi yapıyor.Hiç bir hastalığımız yokken bile yılda bir kez yapmamız yararlı olur.
Benden söylemesi arkadaşlar.Bilen bilmeyenlere söylesin.
Ayrıca ben yıllardır bitkisel reçeteler biriktiriyorum.Denenmişleri özellikle.Paylaşımlarınız olursa sevinirim.
Hepinize sevgiler sunuyorum.
Mesaj editlenmistir....