Mantar hastalığı olanlar

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim mantar çıktı ilaçlarımı aldım ama nelere dikkat etmem lazım nasıl geçer bilgisi olan var mi

Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim mantar çıktı ilaçlarımı aldım ama nelere dikkat etmem lazım nasıl geçer bilgisi olan var mi
Geçmiş olsun sabunla falan yıkama iç çamaşırını sık sık değiltir pamuklu iç çamaşırı kullan dar şeyler giyme günlük pedleri falan kullanma

mümkün olduğu kadar kuru kalsın tabi ama suyla bile sürekli sürekli yıkamak iyi değil bence o da dengesini bozuyor normal düzeyde temizliğni yapıp yedek çamaşır götür işyerine bence öğle arasında değiştirirsin.bir de pamuklu iç çamaşırı gerçekten çok fark ettirdi ben de ütüleyip kullanırsan çok daha iyi olur.bir de ben banyo sonrasında saç kurutma makinesiyle kurutuyorum

Bi yerde küvette sıcak suda oturun yazıyordu o işe yarıyor mu sıcak geçiriyor diyor. Ben çocuk düşünüyordum bu ay hastalık çıktı moralmen cokugum çok doru soruyorum kusura bakmayin

her tuvaletten sonra yıkayıp kurulamama gerek var mı çünkü iş yerinde zor durumda kalıcam
İlaçlarını düzenli kulla iç çamaşırını değiştirme şansın varsa sık sık değiştir bide vajina temizleyicileri var eczacıya sorup öyle biley alabilirain günde bir kere kullanıyorsun fazla kullanma ph nötr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…