• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar hastalığı olan bayanlar önemli!!!!!!!!

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
45
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar
bende senelerdir mantar var.halada var.ne yaptıysam ne ilaç kulandıysam geçmedi.tam geçiyor adet olunca tekrar başlıyordu.ama şimdi kotex günlük kullanıyorum pamuklu.satılıyo marketlerde.sadece günlük olarak var.adet olduğumda pedimin üstüne kotex i koydum ve bu ay böyle geçti hiç kaşınmadı bile.oysa ben hastalandığımda nasıl kaşınırdı anlatamam.kotex sırf pamuk olduğu için okadr iyi geldi ki anlatamam.tavsiye ederim özelikle mantar rahatsızlığı olanlara.

benim daha mantar rahatsızlığım başlamadı ama kullandığım antibiotikler sonucu olacak maalesef
fitillerimi bile kullanmadım doktorum olmasa bile sen başla demişti ne yapacağımı bilemedim öyle duruyor:)

bu arada arkadaşım çok güzel bir konuya temas etmişsin gunluk ped diyip geçmemek gerek
naylonlar çok kötü...ben orkıdınkı kullanıyordum ama kotexı herkes çok beğenıyor teşekkurler paylaşımın için mantar olduğumda kullanırım artık:)))

evet beimki heralde bu pedlerden oldu.ama kotex i kullandım öyle şaşırdım ki hiç kaşınmıyor ben uykumdan uyanırdım kaşıntıdan.resmen vajinamdaki yaraların geçtiğini hissediyorum çok mutluyum.
tabi pamuklu olduğu için ordaki nemi çekiyo.zaten mantarda nemli ortamda daha çok ürüyomuş.alahım işallah kurtulurum şu mantardan tamamen.

bende mantar rahatsızlığı geçirdim şu an sözde geçti bakalım ..

ama adetim bittikten sonra 4-5 gün ara ara kaşıntım oluyor panik oluyorum acaba

yine mi tekrarlayacak diye :1shok:

geçen 2 adet dönemimde normalde kullandığımdan farklı bir ped kullandım

belki kaşıntımın sebebi ondandır ...

ben yine de işimi şansa bırakmıcam muayene olucam başka çare yok CADIARZU

bana yarın yine doktor yolları gözüküyor.. doktorum istanbulda kadın dünya ilaç verdi geçmiyor geçmiyor.. çabucak gel ben artık bunun mantar olduğundan şüphe etmeye başladım dedi.. ne olacak başka mantar biliyorum. kaşınıyorum vajinam kıpkırmızı yine akıntı parça parça.. ama artık doktorun bile aklı almıyor bu nasıl geçmez diye.. yerleşti kaldı oraya beğendi yerini gidesi gelmiyor. bunaldım valla artık.. bana doktorum da söylemişti bu kotex in pamuklu pedini ama ben korkudan evdeyken iç çamaşırı bile giymiyorum. sadece o zamanlar rahat ediyorum çünkü. hava aldığı zamanlar sorun yok.. ama doktor tavsiyesiydi bana kızlar ben de belirteyim dedim..

bana yarın yine doktor yolları gözüküyor.. doktorum istanbulda kadın dünya ilaç verdi geçmiyor geçmiyor.. çabucak gel ben artık bunun mantar olduğundan şüphe etmeye başladım dedi.. ne olacak başka mantar biliyorum. kaşınıyorum vajinam kıpkırmızı yine akıntı parça parça.. ama artık doktorun bile aklı almıyor bu nasıl geçmez diye.. yerleşti kaldı oraya beğendi yerini gidesi gelmiyor. bunaldım valla artık.. bana doktorum da söylemişti bu kotex in pamuklu pedini ama ben korkudan evdeyken iç çamaşırı bile giymiyorum. sadece o zamanlar rahat ediyorum çünkü. hava aldığı zamanlar sorun yok.. ama doktor tavsiyesiydi bana kızlar ben de belirteyim dedim..

bu günlük pedin üstünde pamuk resmi var ondan al bi dene .sırf pamuk olduğu için çok iyi geliyo.bence iç çamaşırsız daha kötü oluyo bende yaptım onu çok ama çamaşırsız olunca orası daha ıslak kalıyo.bu pedi kullan bence çok iyi geldi bana..

Bende bir dönem vaginal mantarla boğuştum bağırsaklarımdaki kandida denen mantarın onu desteklemesi ile bir türlü geçmiyormuş. Yani mantar dışsal görünen bir rahatsızlık olsada aslında bunu vücud beslenme bozukluğu sebebiyle kendi üretiyor. Bir kaç gün seker ve unlu mamülleri keserek tedavi olun farkı göreceksiniz. Çünkü mantar seker ve unlu mamüllerle beslenen ve çoğalan bir bakteri. Hem 1-2 kiloda veriliyor.

Back