Mantar enfeksiyonu

Zeynepsultan27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
10
2
1
26
Kızlar birşey sormak istiyorum geçenlerde doktora gittim bebek düşünüyorum çok kaşıntım vardı onun için doktor mantar dedi 2 senelik evliyim 7 ay önce doğum yaptım ve bebeğim doğdu iki günlükken öldü acımı hafifletmek için 7 ay oldu artık bebeğim olsun istiyorum ama mantardan olmazmış şimdi fitil ve krem kullanıyorum sizce geçer mi olur mu bebek internette yazmışlar mantar için tedavi oldum bebeğim olmuyor diye çok moralim bozuldu bana yardımcı olur musunuz?

Tedavinizi tamamlayın, kontrollerinizi aksatmayın, bedeninizi bebeğe hazırlayın. Zamanı gelince olur bebeğiniz. Kafaya takıp stres yaparsanız zor...

Bu enfeksiyondan benim kadar çeken yokturTedavi oluyorsun zaten,içini ferah tut,umarım en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini.Konuyu takipteyim..

ne kadar süredir mantar tedavisi oluyosun?

yani illaki geçer. bende de enfeksiyon olmuştu. bi haftalık ilaçlarla düzeldi. ara ara tekrarlıyor ama sanırım.

neyse bende internetten araştırma. bu belirtilerle kanser bile çıkabilirsin. en doğru bilgiyi doktorun verir.

geçmiş olsun ve başın sağ olsun canım

Bu enfeksiyon olaylarında devlet hastanelerine hiç güvenmiyorum 4-5 ay boyunca yanlış tedavi uygulandı sürekli sıkıntı çektim. Özeller daha ayrıntılı kültürlerle bakıyorlar. Bazı branşlar için özelleri uygun buluyorum (eğer devlette tedavi oluyorsanız belirtmek istedim) Kronikleşmeden kontrol altına alın. Geçmiş olsun.

Çok saolun bana bi fitil bi krem verdi kullanıyorum çoktandır kaşıntım vardı ama şimdi geçti acaba olur mu şimdi bebeğim geçer mi bu enfeksiyon

Çok saolun bana bi fitil bi krem verdi kullanıyorum çoktandır kaşıntım vardı ama şimdi geçti acaba olur mu şimdi bebeğim geçer mi bu enfeksiyon
Kaşıntınız kesildiyse mantarınız geçmiş olmalı.Kontrole gittiniz mi ?
Mantarla ilgili gittiğim doktor sayısını hatırlamıyorum,tedavisi çok zor.Ben üniversite hastanelerini tavsiye ediyorum size.

Kaşıntım kesildi fitilimde bugün son kontrole çağırmadılar acaba fitil bittikten sonra birlikte olsak bişey olur mu kullanırken birlikte olmayın yazıyo bugün biticek artık hamile kalabilir miyim gerçi hastalığımada 11 gün kaldı olmazda

Bana doktorum fitil kullandığım sürece korunarak beraber olmam gerektiğini söyledi hatta özellikle vurguladı. Size ilişki yasak mı dedi doktorunuz? Ben antibiyotik + fitil kullanıyorum.

Vajinal mantar enfeksiyonu ne demektir? Nasıl tedavi edilir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan vajinal enfeksiyonlar ve mantar hakkında merak edilenleri Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Kadınlarda görülen vajinal enfeksiyon kadınlar için çok can sıkıcı durumu oluşturur. Her kadın hayatında mutlaka bu sıkıntıyı yaşar. Birde bu sorunu tekrarlayıcı olarak yaşayan hastalar vardır ki bunlarda araştırılmalı.

Vajinal mantar enfeksiyonu vajenin kendi florasında asitite oranını sağlamalarıyla ilgili bir sıkıntının varlığından kaynaklanır. Yani asidik bir PH eğer başka bir noktaya dönüyor ise orada mantar fırsatçı bir enfeksiyon olarak ortaya çıkar. Yani mantar enfeksiyonu dışarıdan alınmaz. Zaten vardır ve fırsat bulduğu için ortaya çıkar. Bunlar bağışıklık sistemlerinde bozukluk ve değişiklik olduğu zaman, herhangi bir nedenle antibiyotik kullanıldığı zaman ortaya çıkar. Tüm ayrıntılar videomuzda:

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Canım bu mantar herkeste oluyor bende de var suan bende 1 haftalık fitillerden kullanıyorum. Tekrar bebegin olmasına engel oldugunu hic duymadım. Bence cok cok sacma birsey mantar tedavisi gorenlerin cocugu olmaz gibi bir dusunce. Mantar bir deri hastalıgıyken neden bebek olmasina engel olsun ki. Bence sen doktorunun söylediklerini dinle tedavini ol Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder insallah size.
Canını sıkma geçmiş olsun.
Basın sag olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…