Mantar enfeksiyonu

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
28
Selam bende mantar enfeksiyonu vardı arkadaslar halada var gibi bilemiyorum esimle cocuk istiyoruz sanirim olmama nedeni bu yuzden dr gittim bana 3 kapsullu bi fitil bi krem günlük icilecek bir gunde 2 2 4 tane kapsul olan hap verdi kullandm bunlari kullanan varmı ? gecmismidir yoksa hala varda o yuzden cocugumz olmuyor mantar enfeksiyonu olupta hamile kalan varmı

Sana doktor dedi mi mantar gebeliğe engel diye canım? Bende de var 4 defa doktora gittim fitiller haplar kremler kullandım ama 1 2 hafta geçti geçmedi geri tekrar geldi. Mantar tekrarlayan bi enfeksiyon geçmiyo. Bana gebeliğe engel değil demişti biri de engel demişti hala bebeğim olmadı 2 yıldır var bende

Sana doktor dedi mi mantar gebeliğe engel diye canım? Bende de var 4 defa doktora gittim fitiller haplar kremler kullandım ama 1 2 hafta geçti geçmedi geri tekrar geldi. Mantar tekrarlayan bi enfeksiyon geçmiyo. Bana gebeliğe engel değil demişti biri de engel demişti hala bebeğim olmadı 2 yıldır var bende
Engel demedi ama hamile kalma olasılıgını zayiflatiyor

benimde çok uzun süredir mantarım var ve geçmiyor hamileliği zorlastırdıgını duymustum ancak bir seneden beri mantarımvar ve hamıle kaldım doktorunuzla tekrar konusun yada baska bir doktora gidin .

X