Arkadaslar ben bu sene secimlerde televizyon izlerken bu kadar yoruldugum bir sene hatirlamiyorum.. Cok yordular hepsi, herkes, suclamalar, iftiralar, gercekler, yalanlar.. gelecek nesillere yapilan en buyuk kotuluk kotu siyaset oluyor.. insanlari kiskirtiyorlar.. Allahim sukurler olsun duruldu ortalik gerci simdi hamileyim haberlere bakamiyorum uyuyakaliyorum.. Ama canim ulkem, huzurla barisa hasretiz.. kotulukler uzerimizden kalksin .. her kime Rum Pontuslu yok yunanli yok teroristlerle isbirligine gidersini dese nasil tepki verir ALLAH askina sessiz sakin kalmaya calisti adam.. bende Trabzonluyum ve kiniyorum.. zamaninda cumhurbaskaninada ne iftiralar atildi, neler aoylendi, ne kitaplar yazildi adina... ya guzel TURKİYEMİZ icin yapilan guzel adimlar muhalefet suanda belediye baskanlari .. ben inaniyorum ellerinden gelenleri yapacaklar.. cunku tum gozler bu sehirlerde, aciklarini herkea yakalamaya calisacak, daha da iyi hizmet verme gayreti icinde bulunacaklar!! Lutfen guzel seyleri gorelim!! Kotuluklerle beslenmeyeleim biz muslumaniz kin tutmak, ofkelenmek bize yakismaz, demokratik ozgur ama adaletli olalim..