- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
manolya hanıma kaç sefer ulaşmaya calıstım maillere geç cvp veriyor ve fiyat bilgisini vermiyorbildireceğini soyluyor ama bildirmiyor ucretleri ne kadar bu iki fotografçının bilen varmı pembe pozlar çekiyorlar hep ikiside iyi fotografçı
Arkadaşlar düğün gününden geriye kalan en güzel tek şeyler düğün öncesindeki fotoğraflar:) ben fotoğrafçımdan çok memnun kaldım tam profosyonel biri hepinizle paylaşmak isterim gerçekten işinin erbabı fiyatlarıda gayet uygun,kesinlikle memnun ayrılcaksınızdır, siteside SERHAN BUDAK zaten fotoğraflarından anlarsınız bizimde fotoğraflarımızı yakında eklicek sitesinee..mutlu esen kalın..
FİYATTA YAZDIIGINIZDAN YARI YARIYA ARKDASLAR ÇOK MEMNUN KALICAKSINIZ EMİN OLABİLİRSİNİZ
kızlarr karar verdiniz mi kime çekticeksiniz? ben hande karakaya ile görüştüm ama karar veremedim
manolya hanıma kaç sefer ulaşmaya calıstım maillere geç cvp veriyor ve fiyat bilgisini vermiyorbildireceğini soyluyor ama bildirmiyor ucretleri ne kadar bu iki fotografçının bilen varmı pembe pozlar çekiyorlar hep ikiside iyi fotografçı
Benim sonbaharda inşallah Manolya Karayel fotoğraflarımı çekecek, çok hevesliyim aylar oncesinden yerimi ayırttm :) Kendisine mail yazar yazmaz aynı gün içinde dönüş yaptı bana, zaten geçen mayıs ayında arkadaşımın da fotoğraflarını çekmişti, çok şeker yaa :) Valla laf söyletmem ben çok sevmiştimmm :)
renkli fotograflarım olsun istiyorummm, hatta dugun için en çok heyecanlandığm kısım fotograf kısmı Birde hani böle ilk giriş oluyor yaa ateşler döküyorlar duvarlardan o kısım en heves ettiğim olay :)
Canım belki beni biliyosundur 3 aydır hazirandaki nişanım için fotoğrafçı arıyordum. Karar vermek zor benim için en önemli olan şey fotoğraflardı.Forumdan bir arkadaş sibel güreney i tavsiye etti. Bende facebooktan ekledim. Yarın görüşmeye gideceğim. İçime sindi gibi yarın albümlerini falan görünce bi oh derim artık. Kaporayıda yarın bırakacağım. Yarın akşam neler olduğunu size yazarım. Hepinize kolay gelsin.
didem nedir son durum anlaşabildin mi:)
Arkadaşlar ben İsmail Özyurt ile nişan foto çekimleri araştırmam sırasında tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Çok ilgili ve samimi bir fotoğrafçı. Fotoğrafçı arkadaşlarımın hepsi kadrajını çok beğeniyor. Bu önemli bir ayrıntı çünkü. Ayrıca fotoğraflarda tonları ayarlamak zor iştir. İsmail Bey bu konuda işin ustası. Tüm gününü size ayırması ve sizin için önceden kurgular düşünmesi çok güzel bir şey. Fiyat olarak düşünürseniz de piyasanın en uygunu. Çünkü insanlar iki el, ayak çekip çok fahiş fiyatlar istiyor. Şimdi düğün fotoğrafçım olacak ve bunun için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Evlenecek arkadaşlarım da şimdiden onunla anlaştılar. Kefilim sonuna kadar. Son olarak bayan fotoğrafçılar damatlara pek önem vermezler. Hep gelinleri çekerler. İsmail Bey damatları da önemsiyor ve fotoğraflarda damadın da özel pozları oluyor. Ailelere özel albümler de hazırlıyor. Çünkü kız tarafı da, erkek tarafı da sizden bir albüm isteyecektir. Bu kadar :)
Kısacası İsmail Özyurt diyorum.
Bence fotograf işinde en onemli şey iletişim, seneye dugun düşünüyoruz kısmetse ve tercihim bir terslik cıkmazsa inşallah ismail özyurt olacak.
O kadar heveslendikki simdiden arayıp konustuk bilgi aldık, kendisi cok ilgili ve her konuda bizi aydınlattı daha dugune cok olmasına ragmen, hani bize aa sizin dugununuze daha cok var ozaman konusuruz gibi diyedebilirdi. Herkesin kendi düşüncesi sonuçta ama youtubeda facebookdaki videolarına bakıyorum da kesinlikle işini para için yapmıyor belli, sabahtan akşama kadar herkarede mukemmel işler yapmıs gerçekten.
Amacım kesinlikle birini ovmek falan degil, ama ben gerçekten günlük hayatımda da fotografla ilgilenen biriyim, ve insanın dügünü hayatındaki en önemli anlardan biri,
Fotografcı araştırdıgım sürede gordum ki birsürü dugun fotografcısı diye begenilen fotografcının internet sitesindeki fotograflar calıntı. Bu sitede de bircok kişi düğününü onlara cektirecek, kesinlikle isim vermek ve kimsenin hevesini kırmak istemem, ama cok iyi arastırın 200-300lira ucuz olsun diye yada internetteki fotografları güzel diye boyle onemli bir gununuzu acemi fotografcıların eline bırakmayın kızlar.
Canım kesinlikle İsmail Özyurt'un fiyatları piyasanın en ucuzu değil. Bana çok pahalı fiyat verdi o yüzden direk eledim..
Piyasanın ucuzluğuyla kalitelisini karıştırmayalım ama. Çünkü ucuz bir şey olsun dersiniz fotoya pek para yatırmaya gerek yok dersiniz ama düğün yemeğine değil, düğün fotoğrafına dönüp bakabileceksiniz :) kalıcı şeyler için hem kaliteli hem de uygun fiyat seçimlerinde bulunmanız gerekir. Piyasada cok iyi diye bilinen fotoğrafçılarla çalışan arkadaşlarım var. Hepsi de bu arkadaşı seç rahat edersin dediler.
İsmail Özyurtun şu anki paket fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? kimi uygun kimi pahalı demiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?