Bence fotograf işinde en onemli şey iletişim, seneye dugun düşünüyoruz kısmetse ve tercihim bir terslik cıkmazsa inşallah ismail özyurt olacak.
O kadar heveslendikki simdiden arayıp konustuk bilgi aldık, kendisi cok ilgili ve her konuda bizi aydınlattı daha dugune cok olmasına ragmen, hani bize aa sizin dugununuze daha cok var ozaman konusuruz gibi diyedebilirdi. Herkesin kendi düşüncesi sonuçta ama youtubeda facebookdaki videolarına bakıyorum da kesinlikle işini para için yapmıyor belli, sabahtan akşama kadar herkarede mukemmel işler yapmıs gerçekten.
Amacım kesinlikle birini ovmek falan degil, ama ben gerçekten günlük hayatımda da fotografla ilgilenen biriyim, ve insanın dügünü hayatındaki en önemli anlardan biri,
Fotografcı araştırdıgım sürede gordum ki birsürü dugun fotografcısı diye begenilen fotografcının internet sitesindeki fotograflar calıntı. Bu sitede de bircok kişi düğününü onlara cektirecek, kesinlikle isim vermek ve kimsenin hevesini kırmak istemem, ama cok iyi arastırın 200-300lira ucuz olsun diye yada internetteki fotografları güzel diye boyle onemli bir gununuzu acemi fotografcıların eline bırakmayın kızlar.