Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, iki yıl önce manisa gynestetica da lazer epilasyona başladım. Doktor gözetiminde yapılıyor dedikleri için ücreti yüksek olması rağmen orayı tercih etmiştim. Arada ufak kabuklanmalar oluşuyordu , geçer diyorlardı ve çok da araştırmadığım için devam ettim. Ancak 7 ay önce bacaklarımda 2. derece yanık oluştu. İlk hafta ağrıdan sonraki hafta da kaşıntıdan uyuyamadım. Tabi doktorla yandıktan bir hafta sonra tanışabildim. Allahtan üniversitede asistan olduğumdan hemen ertesi gün cildiyedeki hocalara gösterdim de tedaviye hemen başladım. 7 ay geçti ama bacaklarımdaki benek benek beyaz lekeler hiç geçmedi. Ve kalıcı mı olur ya da ne kadar düzelir kimse bilmiyor. Merkezin sorumlu hekimi işlem yüksek dozda uygulandığı için yandığı söyledi. Ancak bir kaç hafta sonra telefona bile çıkmadı. Dava açtım. Savunma dilekçesinde güneşe çıktığım için hatanın benden kaynaklandığını yazmışlar bir de. Ocak ayında 2. derece yanık bacaklarımla hasta bakmışım da haberim mi olmamış. Birçok kişinin benzer mağduriyetler yaşadığını biliyorum.