• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon manisada lazer

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
arkadaşlar manisada oturuyorum. lazer yaptırıp memnun kalan ve tamamen tüylerinden kurtulmuş olan var mı aranızda?

Merhaba, iki yıl önce manisa gynestetica da lazer epilasyona başladım. Doktor gözetiminde yapılıyor dedikleri için ücreti yüksek olması rağmen orayı tercih etmiştim. Arada ufak kabuklanmalar oluşuyordu , geçer diyorlardı ve çok da araştırmadığım için devam ettim. Ancak 7 ay önce bacaklarımda 2. derece yanık oluştu. İlk hafta ağrıdan sonraki hafta da kaşıntıdan uyuyamadım. Tabi doktorla yandıktan bir hafta sonra tanışabildim. Allahtan üniversitede asistan olduğumdan hemen ertesi gün cildiyedeki hocalara gösterdim de tedaviye hemen başladım. 7 ay geçti ama bacaklarımdaki benek benek beyaz lekeler hiç geçmedi. Ve kalıcı mı olur ya da ne kadar düzelir kimse bilmiyor. Merkezin sorumlu hekimi işlem yüksek dozda uygulandığı için yandığı söyledi. Ancak bir kaç hafta sonra telefona bile çıkmadı. Dava açtım. Savunma dilekçesinde güneşe çıktığım için hatanın benden kaynaklandığını yazmışlar bir de. Ocak ayında 2. derece yanık bacaklarımla hasta bakmışım da haberim mi olmamış. Birçok kişinin benzer mağduriyetler yaşadığını biliyorum.

Lazer epilasyon ciddi yan etkileri olan bir uygulamadır. Hatta yasal olarak alex cihazlarını sadece ruhsatlı doktorlar kullanabiliyor. Yanıklar, kalıcı lekeler gibi çok ciddi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız dermatolog bulunan bir hastanede yaptırın derim. Bu sorunlarla karşılaştığınızda size çok pahalıya mal olabiliyor çünkü. Medikal estetisyenlere de pek güvenmeyin derim çünkü çok kısa süreliğine sağlık bakanlığı birkaç ay eğitim alanlara bu sertifikayı vermiş ama sonra bu yanlıştan dönmüşler artık pratisyen hekimlere bu sertifika verilmiyor. Ama işte o dönemde sertifikayı alanların çoğu sorumsuzca bu işin risklerini bilmeden ve biraz da zaten dava açan olmaz rahatlığıyla insanların canlarını ve paralarıı sömürüyorlar.

Merhaba, iki yıl önce manisa gynestetica da lazer epilasyona başladım. Doktor gözetiminde yapılıyor dedikleri için ücreti yüksek olması rağmen orayı tercih etmiştim. Arada ufak kabuklanmalar oluşuyordu , geçer diyorlardı ve çok da araştırmadığım için devam ettim. Ancak 7 ay önce bacaklarımda 2. derece yanık oluştu. İlk hafta ağrıdan sonraki hafta da kaşıntıdan uyuyamadım. Tabi doktorla yandıktan bir hafta sonra tanışabildim. Allahtan üniversitede asistan olduğumdan hemen ertesi gün cildiyedeki hocalara gösterdim de tedaviye hemen başladım. 7 ay geçti ama bacaklarımdaki benek benek beyaz lekeler hiç geçmedi. Ve kalıcı mı olur ya da ne kadar düzelir kimse bilmiyor. Merkezin sorumlu hekimi işlem yüksek dozda uygulandığı için yandığı söyledi. Ancak bir kaç hafta sonra telefona bile çıkmadı. Dava açtım. Savunma dilekçesinde güneşe çıktığım için hatanın benden kaynaklandığını yazmışlar bir de. Ocak ayında 2. derece yanık bacaklarımla hasta bakmışım da haberim mi olmamış. Birçok kişinin benzer mağduriyetler yaşadığını biliyorum.

Merhaba, benim de bacaklarımda alexandrite lazer sonucu yanıklar olustu. Once kırmızıydılar sonra kabuklandılar, kabuklar dustukten sonra alttan bembeyaz deri geldi. Renk esitsizlikleri var suan. Sizin duzeldi mi acaba? Nasıl bir tedavi uyguladınız? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Back