• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'da kır düğünü yapacağım..Manisalı kızlar beklıyorum:))

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
slm sultanlar:3:

manisada nasıpse merkezde kır düğünu yapacağım..

bazı mekanlar arasında kaldım..fikir paylaşalım istıyorum..

buyuk saruhan hotel havuz başı..manısa arena..bozyaka havuz başı düğün..gardenıa kır düğünü:40:

paylaşım belkıyorum:10:

Canım Manisa'da değilim, yardımcı olamayacağım. Ama sana kocaman "Mutluluklaaaaar! :16:" demek istedim :40:

manisa arenayla görüştük..

2013te ön taraftakı alan faalıyete gırecekmiş..

800 kişilik kır düğünü alanı..

pasta kamera süsleme vb şeyler dahıl haftaiçi 3500

haftasonu ve cumaları 4700 dediler..yemeklı menu fıyatı tabı farklı olur..

kaparo 500 tl..

düğün yapmak ısteyenler faydalansın bu bılgıden..duanızı eksık etmeyın:12:

f,yat belirlemedım yeterki düğün guzel olsun:1:

yemeklı olabılme ıhtımalı var..

yorumlarınızı beklıyorum..

kır düğünü istiyorsanız zaten yer kısıtlı.. en popüler olanı gardenia.. açıkçası orada pist çok yukarda, hiçbişey görünmüyor.. manisa arena yapılmamış daha riske girmek mantıklı mı bilemedim.. büyük saruhanı görmedim zaten.. anıt cafe var heykelin orda. bir organizasyon şirketiyle anlaşıp orayı düşünebilirsiniz.. onun dışında anemon un havuz başı var sanırım o da güzel.. bozyaka fena değil fakatb fiyatlarda uçuyorlar ve gereksiz yani.. geçen sene bana ymeksiz 7000 fiyat verdiler..

kır düğünü istiyorsanız zaten yer kısıtlı.. en popüler olanı gardenia.. açıkçası orada pist çok yukarda, hiçbişey görünmüyor.. manisa arena yapılmamış daha riske girmek mantıklı mı bilemedim.. büyük saruhanı görmedim zaten.. anıt cafe var heykelin orda. bir organizasyon şirketiyle anlaşıp orayı düşünebilirsiniz.. onun dışında anemon un havuz başı var sanırım o da güzel.. bozyaka fena değil fakatb fiyatlarda uçuyorlar ve gereksiz yani.. geçen sene bana ymeksiz 7000 fiyat verdiler..

neeee..7000 mı? bozyaka çık hayatımdan:1:

arena konusunda pek kararsızım..hem nıyetli hem nıyetsız durumdayım..

gardenıa yı bende sevmedım hiç..

anemonun havuz başından haberdar değildim..nette bulamadım resımlerını..varsa ekleyebılır mısınız?

anıt cefeyıde bır araştırayım..

detay verdığınız için teşekkürler:31:

Son düzenleme:
bu arada benim gardenıa da olmştu düğünüm kıştıı kapalıda oldu.alan olarak iyi kolon olmaması ama elektrikler kesildi ve jenertr yoktu :)

gardenıa bahçesını tuttum bnde.. sözleşmeyı ımzalamadım.. jenaratör ekleteyım öyleyse..

çok teşekkur ederım ..

bıraz daha bılgı verır msınız?

Son düzenleme:
arena rsikli bence...saruhan otel havuz başı iyi..

banada oyle geldı..

saruhan otel oyle başıboşkı bu aralar..

yonetımı arıyorsunuz..yok efendım arkadaş izinde..yok bız sıze gun içinde fıyat verıcez..yok arkadaş uykuda bılmemne..yapacağı organızasyondan bn şahsen hayır beklemem..

Back