• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa VEYA Izmirde Doktor araniyor Meme büyütmesi icin

internetyeter

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
39
0
286
Manisa
Iyi günler
ben Almanyadan katiliyorum ve izine geldim zaman Egede Gösümü büyütmek istiyorum.
Gögsüm 3 cocuktan sonra icine cekti ve kütcüldü.
75b DEN 75A ya düstü ve gösümün birisi daha kücük.Bu durumdan cok rahatsiz oluyorum ve südüyende problem cekiyorum.
Malesev Almanyadan katildim icin Doktorlari tanimiyorum ve hic bir bilgim yok.
Almanyada Meme büyütmesi baya pahali 7000 tl den baslayan fiyatlari var .
Hanki doktorlari tavsiye edebilirsiniz Izmirde ve Manisada .
selamlar Yeter

Bende araştırmadayım aynen yazın ameliyat olmak istiyorum izmir ya da manisa civarında...Burdan beraber araştırsak iyi olur.

selamlar ben su ana kadar 2 dOKTOR BULDUM TAVSIYEDE BULUNAN
biri dr. ufuk Bilkay ve 4750 tl istiyor
biride Cenk Tokat fiyatini bekilyorum
ye manisa sada devlet hastanesinde galiba Macide Yakut
Birde almanyadan geldimizi örendikleri zaman biraz fiyata üstüne koyarlar zaten.
Bize Türkiyedeki gibi yasiyoruz Almanyada ama Türkiyede Paramiz biraz daha derleniyor.

selamlar

yok canım ya doktorlar öyle birşey yapmaz sanmam..ben ufuk bilkayın ismini duymuştum ama meme estetiği için nasıldır hiç fikrim yok!!
bu konuda hiç fikrim yok aslında:)

sen ne kadar büyütmek istiyosun

Selam founda
Bu gün 2. ci fiyati aldim cenk beyden.
Onun fiyati 4500-5000 TL arasiymis ve Genelde tercihi yuvarlak protezden tarafmis.
Protez olarak mentor kullaniyorumus.
Benim gögüslerim dolsun 75 a dan 75B kadar yeterli diye düsünüyorum.
Ile fazla olsun zaten bicak altina yatmisken demiyorum. bunun sonuda var, bel arisida yaslandiktan sonra gelebilir.
Yani 1 veya 2 boyut büyütmek yeterlidir benim icin.

Doktorda olsa bize Türkiyeye geldimiz zaman baska davraniyorlar .
Alis verise de ciksak normal fiyatin üzerine cikiyorler,sanki evde para makinesi var diye.
Am baktim gibi fiyatlari sabit .
Am Muyane parasini bilmiyorum onuda soracam.

selamlar

Merhaba;
Bana fiyatlar makul geldi. cenk tokatta izmirdeydi sanırım. Mentor yaptıranların memnun olduğunu duydum. Acaba bu sanatçılar hangi doktorlara yaptırıyorlar çok merak ediyorum.

Ben su an 3 Daktorda karar veremedim ve bir daktordan daha bilgi alacam
1. Dr Ufuk Bilkay
2. dr. Cenk Tokat
3. dr. Levent Yoleri ( celal Bayar Uni. de da calisiyor ve Anabilim Baskaniymis) mANISADA

sELMALAR

Levent bey profesörmüş. Aslında ne istediğini iyi anlattıktan sonra bu doktorların üçüde iyidir bence.

Bana göre Prof. oldu Önemli degil,önemli olan elinin becerikli olmasi ve elinin altindan cok hasta gecmesi .
Ne kadar cok ameliyet etmise o kadar bilgisi olur.
Dr, Levent beyden bir fiyat alip ücünden karar almaliyim.
slm

Iyi günler
ben Almanyadan katiliyorum ve izine geldim zaman Egede Gösümü büyütmek istiyorum.
Gögsüm 3 cocuktan sonra icine cekti ve kütcüldü.
75b DEN 75A ya düstü ve gösümün birisi daha kücük.Bu durumdan cok rahatsiz oluyorum ve südüyende problem cekiyorum.
Malesev Almanyadan katildim icin Doktorlari tanimiyorum ve hic bir bilgim yok.
Almanyada Meme büyütmesi baya pahali 7000 tl den baslayan fiyatlari var .
Hanki doktorlari tavsiye edebilirsiniz Izmirde ve Manisada .
selamlar Yeter

Prof.Dr. Levent Yoleri tavsiye ederim. kendisi Manisa Celal Bayar'da görevli. Son derece titiz bir kişidir. Görüşmeniz, karar almanızda yardımcı olacaktır.

profösör olmakta zor olsa gerek. yani estetik konusunda o kadar iyiymiş ki bu dereceye yükselmiş. sonuçta sağlıkla ilgili bir konu. öyle pratikle geliştirilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. :)

ben bu konuya katılmıyorum.tamam adam prof ama okuyarak tezle o mevkıye gelıyo. onemlı olan deneyım ne kadar cok amelıyat yaptıgı cerrahın
bende eskıden hep prof tercıh ederdım ama bı tane prof benı gereksız amelıyat ettı ultrasonda gorulebılen bır sey ıcın.
bu yuzden unvana takılmayın,,bazen bı op dr daha basarılı olabılıyo..
deneyımlerını ve hasta memnunıyetını olcut alın derım.

bunu bahsettıgınız prof ıcın soylemıyorum yanıs anlasılmasın..genel olarak yazdım..
yoksa levent beyı tanımam etmem..belkı mukemmel ve basarılı bı cerrahtır ama benım gozumde bı doktorun unvanından cok deneyımı onelı

Son düzenleme:
Devlet hastanesinde olan var mı ?

merhaba arkadaşım ben daha az önce ege üniv. hast. aradım. bana devlet kararıyla artık özel ameliyatların yapılmadığını söyledi plastik cerrahi bölümü sadece sağlık söz konusuysa estetik operasyonu karşılıyormuş sgk. ve kahrolduğum şey bundan bir süre önce bu özel operasyonlarada ücret almıyormuş bu hastaneler...

Back