• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manikürlü arkadaslar yardımmm

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
canlrım yarın gıdıp manıkur yaptırmak ıstıyorum fakat ılk defa yaptırcam cokta uzun degıl tırnaklarım nasıl oluyo epey uzun suruyormu acıyormu bılgı :26:

birkaç defa öylesine bir manikür yaptırmışlığım var,pek öyle can acıtıcı bir şey değil.
ama artık kesinlikle manikür yaptırmayı düşünmüyorum.
tırnak eti yumuşatan kremler ve bakımlarla tırnaklarım daha doğal e güzel bence.
eğer çok kötü bir görüntü yoksa tavsiye etmem.

birkaç defa öylesine bir manikür yaptırmışlığım var,pek öyle can acıtıcı bir şey değil.
ama artık kesinlikle manikür yaptırmayı düşünmüyorum.
tırnak eti yumuşatan kremler ve bakımlarla tırnaklarım daha doğal e güzel bence.
eğer çok kötü bir görüntü yoksa tavsiye etmem.
ya sureklı oje parlatıcı surmekten sıkıldım hıc yaptırmadım ama yarın doğumgunum:30: ellerımın guzel olmasını ıstıyorum kendım ıcın bısı yapmak ıstıyorum kararsız kaldım:S

bir defadan zarar gelmez,istersen yaptırırsın doğum günün için.
memnun kalırsan devam edip etmemek sana kalmış.
ama manikürcü kıza söyle tırnaklarının dibi dışında,kenarda kalan etleri kesinlikle kesmesin.
sonra burda daha uzun süreli bir çözüm üretebilirsin.
özellikle el ve tırnak bakımı konusunda Amonra'nın bakım için kullandığı ürünler ile ilgili bir başlığı var,faydası kesinlikle olcaktır.

evet kenarda kalan etleri kesitrmediğin sürece problem yok!
yoksa sürekli yaptırmak zorunda kalırsın..

Back