• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manikür ve pedikürde zorlananlar.

utreise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
72
0
36
İzmir
çoğunuz haberdarsınızdır ama bılmeyenler ıcın bı önerım var. ben bır kadının kendı bakımını gerek saç olsun gerek tırnak bakımı olsun kendı halletmesı gerektıgını dusunuyorum. sonra eşlerımı kuaför masrafı dıye şıkayet etmesın değilmi (: tchibonun bır pedıkür seti var içinde nasır bıçağı tırnak törpüsü ve 1 çift ayak parmagı ayracı 2 farklı taraflı tırnak törpüsü (iri ve ince tırtıklı) padikür üzerine bir alet ama ben manıkurdede kullandım açıkcası :D pilli bir alet ve tırnaklara ayırdıgım zamanı büyük ölçüde azaltıyor. öpüyorum (:

Vallahi canım bir erkek karşısında bakımlı bir eş görmek istiyorsa masraf konusunda şikayet etmeye hakkı yok, ayrıca erkeklere fazla becerikli görünmeyede gelmez. :1::1::1: Şaka bir yana bu setler oldukça pratik, eğer bu konularda beceriniz varsa bencede kullanılması yararlıdır...

Vallahi canım bir erkek karşısında bakımlı bir eş görmek istiyorsa masraf konusunda şikayet etmeye hakkı yok, ayrıca erkeklere fazla becerikli görünmeyede gelmez. :1::1::1: Şaka bir yana bu setler oldukça pratik, eğer bu konularda beceriniz varsa bencede kullanılması yararlıdır...

hahaha haklısın :D evet herkes beceremeyebılır tabi. ama büyük faydası var 15 dakıkada bıtırıyor tüm işi.

15 Liraya Kaynım Kayınvalideme Almıştı..
Harika Bir Üründü..
Markasını Hatırlayamadım..:44:

Back