• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikür tekrar ister mi?

bby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
12
0
36
Ankara
Herkese merhaba,

22 yaşıma gelip bugüne dek bir kere bile manikür yaptırmamış bir insanım, bunun altındaysa bir kere yaptırınca sonra tırnaklarımın yapısı bozulacak, tırnak etlerim çoğalacak, tırnaklarım kötü bir şekilde sertleşecek ve hep manikür isteyecek korkusu var. Sizce manikür sürekli tekrar isteyen bir şey mi? yoksa arada şımartılmak istediğimde gidip bir manikür yaptırmakta sakınca yok mu?

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

"Ojenizi temizledikten sonra yumuşaklık ve parlaklık kazanmaları için, tırnaklarınızı limonla ovun. Tırnak etlerinizi kesmek yerine, tırnak çubuğu ile dibe doğru itin ve temizleyin. Yumuşak ve sterilize edilmiş bir törpü ile tırnaklarınızı düzeltin. Ellerinize nemlendirici sürmeyi unutmayın. Ellerinizi son kez ılık suda duruladıktan sonra tekrar nemlendirici sürün. Tırnaklarınıza önce sertleştirici sürün. Böylece tırnaklarınız hem güçlenecek hem de kalıcı parlaklık kazanmış olacak. Ojenizi sürdükten sonra, çabuk kurumasını istiyorsanız, ellerinizi buzlu suda bir müddet bekletin. Tırnaklarınızı ve ojenizin rengini korumak için, bir kat da tırnak koruyucusu sürebilirsiniz." alıntı

cnm tırnak etlerini kesmek zornda değilsn.. kendı manıkurunu evde kendn dha hıjyenık bi şeklde yapablrsn. bn kocaelide yasıyorum ve manıkur ıcın hıc kuaföre gtmedım. sana tavsyem. ınternetten arastrp manıkürünü evde yapman...:3:

. Çabuk uzamaması için etlerini kesinlikle kesmemeni öneriyorum bu arada unttum söylemeyi :)

maikur bence tekrar isteez bir kere yaptırdın aaa bundan sonra sureklı yaptırmalısın gıbı saçma şeylere karşıyım. evet ben bir kere yaptırdım aklıma eserse yılda bır kez yaptıtırırm. bir kere olunca tekrar yaptırmak ozrunda değlsin ne zaman yaptırmak ıstersen ıozaman yaptır. bana göre saçma

yaptırma arkadaşım ben çok pişamnım. benim tırnak yataklarını kenarlarını genişlettiler. eskiden manikürsüz ne güzeldi heveslendim yaptırdım ama sonra tekrar istiyo. ve hep alına alına ya da yapanın beceriksizliği bilmiyorum ama yanlarını hep oydular genişlettiler.. sakın yaptırmaaa

Manikür yaptıracaksan çok iyi bir güzellik salonuna git. Tekrar istemesi meselesi şöyle; elin ve tırnakların bakımlı ve daha hoş görünr ki bunu da tekrar etmek istersin tırnak etlerin uzadıkça. Manikür el ve tırnak bakımı için yapılmaı gereken birşey diye düşünüyorum yoksa şeytan tırnakları falan çıkar kenarlardan, daha köt olur bence. Ben tavsiye ediyorum ama kesinlikle bu işin erbabına gitmelisin !!! çok önemli.

Back