Manikür setini evde nasıl temizleyebilirim?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Set aldım kullanamıyorum neyle nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Suda mı kaynatayım kolonya yeterli mi napsam kızlar :)

ben 20 dk suda kaynatıp sonra el dezenfektanı döküyorum. mükemmel bir çözüm değil ama ev şartlarında bu kadar oluyor.

dezenfektan? onu hiç duymadım. peki daha kolay bi yolu yok mudur böyle şipşak hallolabilecek? sadece kolonyayla silsem olmaz mı mesela?

dezenfektan? onu hiç duymadım. peki daha kolay bi yolu yok mudur böyle şipşak hallolabilecek? sadece kolonyayla silsem olmaz mı mesela?
el dezenfektanı dediğim pürel varya o. ama benimki farklı bir marka. eczanelerde satılıyor 8 lira bir şey. kolonyada daha etkili. alkol dezenfektan evet ama çok iyi bir dezenfektan değildir. ilk seferinden kaynatın bence sonra sedce siz kullanacaksınız zaten kolonyada yetebilir. ama ben biraz mikrop fobisi yaşıyorum bana yetmez:) ondan kaynatıyorum hep.

Set aldım kullanamıyorum neyle nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Suda mı kaynatayım kolonya yeterli mi napsam kızlar :)
Ben manikürcüyüm tavsiyem kuaförlerden yada kuaför malzemesi satan bi yedden peridrol diye bi sıvı var boya için güçlü bir amonyaktır ondan alıp kullanabilirsin 10/1 oranda sulandırıp pensini sadece ucu gelicek şekilde batırabilirsiz ama sonra mutlaka yıkayıp kurutmalısın aksi taktirde paslanır birde bu çok önemli asla çıplak elle yapma bu işlemi elini yakar boya nasıl saç dibini kaşındırır onun iki üç katını düşün ve beyaz beyaz olur parmakların biraz tehlikeli gözüksede ben hala bu yöntemi kullanırım steril makinelerine rağmen bana daha güvenilir geliyo merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin

Asla olmaz yeterli dezenfekte yapılmazsa orda bakteri üremeye devam eder mantar mikrobu oluşturur ve bi sonraki kullanımda eğer bi kesi oluşursa dolama ya bile sebep olur.öyle alkol kolanya pürel tarzı şeyler işe yaramaz batikon da

sadece kendiniz kullnaıyorsanız bu kadar özenli şekilde dezenfekte etmeye gerk yok bence.ben çok uğraşmıyorum açıkçası..

Cok tesekkur ederm tavsiyelerinz icin hanimlar :)

Çamaşır suyu ile silin 10 dk bekleyin ve yıkayın.tüm bakteri ve küflere kesin cözüm .üni bilgisi.10 dk bekletme önemli

hijyenik olur mu ? yani biliysunuz tırnak etlerinden bulaşır en büyük visüsler. o yüzden dışarıda yaptırmaya kendi mazlemelerim olamdan asla güvenmiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…