• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikür pediküre son veren uygulama

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Çoğu kadın uzayıp çatlayan ve kötü bir görüntü oluşturan tırnak etleri yüzünden manikür-pedikür yaptırmak için hiç değilse iki haftada bir soluğu kuaförde alır. Oysa tırnak etleri vücudu bulaşacak mikroplardan koruma görevi üstlenir ve kesilmeleriyle beraber ne yazık ki vücut da kalkanını yitirmiş olur.

Peki manikür-pedikür yaptırmadan bakımlı ellere ve ayaklara nasıl sahip olabilirsiniz?

Bunun için yapacağınız işlem çok basit. Vazelin dolu bir kavanoza bir miktar Bepanthen ekleyin. Karışımı her akşam yatmadan önce tırnak diplerinize ovarak yedirin. Aynı karışımı el ve ayaklarınıza da sürün. Çorap giymeyi unutmayın.

İlk seferden itibaren tırnak etlerinizin yumuşadığını ve daha ince göründüğünü, topuklarınızdaki sertlikten ise eser kalmadığını şaşırarak fark edeceksiniz.

hthayat

Vazelin topukları sarartır diye biliyorum . :26:

ben karıştırmadan sürüyorum. akşamları bepanthol merhem sabahları da vazelin kremi ayaklarıma sürüyorum. gerçekten çok faydası oldu, ayaklarım yumuşacık oldu ve renki de pembeleşti. akşamları tırnak etlerime de merhemi sürüyorum gerçekten de orda da faydalı oldu.

Tırnak etleri sağlık açısından önemli gerçekten. Faydalı bir paylaşım elinize sağlık

bende düzenli olarak maniküre gidiyordum daha sonra kendim yapmaya başladım çok sık yapmak zorunda kalıyodum çünkü bi kere kesince uzamış görüntüsüne gerçekten dayanamıyorsun oriflameden tırnak bakım yağı aldım çok güzel muhteşem boş bulduğum her an sürüyorum hiçbişey yapmadan manikürlü gibi gösteriyo resmen kurtarıcım oldu

Ya kızlar ben caddede Tırnakcıya gitmiştim oldu baya , orda bi ürün pazarlamaya çalışmışlardı aynı zamanda uyguladılarda tabi reklam amaçlı.Crc mi neydi markası böyle kremi etlerinize sürüp poşet geçiriosunuz biraz ısınması lazım makinede sıcaklık veriyolar orda , evdede artık saç kurutma makinasını tutarsın atıyorum..O krem etlerinizi artık nasıl bişeyse ordan söküp atıyo peeling gibi desem tam değil ve kesmekle zahmet etmiyosunuz hemde canınız acımıyo süperdi hala alıcam alıcam aklımda kaç sene oldu :)

Back