• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manikür hakkında yardım

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar daha önce hiç manikür yaptırmadım, bir iki teşebbüsüm oldu kimi gerek yok dedi(manikürcüler de var arasında) kimi ise sağlık açısından korkuttu(kuafördeki temizlikten dolayı) 2 ay önce doğum yaptım, şimdi tırnaklarım bana çok bakımsız gelmeye başladı. iyi bir manikür seti alıp(bu konuda da yardım istiyorum, hangi marka, nasıl bir set almalıyım) kuaförde yaptırmayı düşünüyorum. neden kendin yapmıyorsun diye sorarsanız, ben sıkılırım ve beceremem öyle şeyleri.... tavsiyelerinizi bekliyorum.....

bence profösyonel bir set al kuaförlerin kullandığından su kabına kadar al istediğin renk ojeni götür :3:ve gittiğin yerde tek kullanımlık kağıt havlu kullanmalarını söyle ,ondan sonra istediğin kuaförde yaptır.

yıllarca yaptırdım,alışıyor eller,habire istiyor bir daha.tırnak etleri deli gibi uzamaya başlıyor.6 aydır falan jel yaptırıyorum tırnaklarıma,etleri arada yağlarla geri itiyorum.manikürden de oje derdinden de kurtuldum.jelle ellerim hep bakımlı,törpüyle de ilişkim bitti.
jel yaptırmasan bile maniküre alıştırma hiç ellerini derim.tırnak eti yağlarından al 1-2 lira bişey.banyodan sonra sürüp ittir.oje ve törpünü de kendin yap yapabiliyorsan.
yapamıyorsan da etleri kesmeden manikür yaptır 'modern manikür-avrupa manikürü veya spa manikür' adıyla uyguluyorlar.

yıllarca yaptırdım,alışıyor eller,habire istiyor bir daha.tırnak etleri deli gibi uzamaya başlıyor.6 aydır falan jel yaptırıyorum tırnaklarıma,etleri arada yağlarla geri itiyorum.manikürden de oje derdinden de kurtuldum.jelle ellerim hep bakımlı,törpüyle de ilişkim bitti.
jel yaptırmasan bile maniküre alıştırma hiç ellerini derim.tırnak eti yağlarından al 1-2 lira bişey.banyodan sonra sürüp ittir.oje ve törpünü de kendin yap yapabiliyorsan.
yapamıyorsan da etleri kesmeden manikür yaptır 'modern manikür-avrupa manikürü veya spa manikür' adıyla uyguluyorlar.

O dediğin nasıl birşey canım. Ben dearkadaş gibi iyi bir set alıp öyle yaptırmayı ya da beceebilirsem kendim yapmayı düşünüyordum. Nereden ne söyleyerek alabiliriz. Fiyatı ve fonksiyonu nedir? Ve iyi bir marka?

Back