• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikür ama nasıl?

Ellerimize manikür yaptırırken sizce oval tırnaklar mı küt tırnaklar mı daha hoş?

• Oval

OY: 12 25,5%
  • Küt

OY: 35 74,5%

• Ankete Katılan
    47
Genelde eller için oval, ayaklar için küt şekillendirmenin sağlıklı olduğu söyleniyor. Ben ellerde de küt kesim çok seviyorum ama tırnak yapım uygun değil.

Küt güzel oluyor, ovale yakın küt en güzeli.
AYak için fikrim yok, batmayacak biçimde kesiyorum sadece.

Son düzenleme:
Ben küt manikür yaptırdığımda bir türlü istediğim gibi olmuyor, oval gibi oluyor, o yüzden tırnak yapımla ilgili herhalde diyorum. Başkalarında görüyorum, çok güzel duruyor küt tırnaklar, bende niye olmuyor anlamıyorum :95:

Ellerim ince uzun olduğu için küt hoş duruyor bende.Kişinin el ve tırnak yapısı ile alakalı bir durum.Daha tombik ve gül tırnaklılara oval yakışıyor.:82:

Şayet french denilen fransız manikürü yaptırırsan küt her daim daha güzel duruyor tırnakta, düz renklerde ise biraz daha oval iyi duruyor.

küt hoş duruyor tabiki ama ovalde bazılarına çok yakışıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ben oyumu ovalden yana verdim cunku kut cok sivri yapildiginda cok kotu duruyor, vahsi duruyor yani :1:
o yuzden ben de ovale yakin kut diyen arkadaslardanim , ne kut ne oval olacak ikisinin ortasi :31:

Benim tırnak seklim lale oldugundan manikür yaptıgımda zorlanmıyorum.
Bazen küt bunu daha cok tercih ediyorum bazende ovale dönük yapıyorum.

Herkes küt mü diyor şimdi? :1:[/QUOT kesınlıkle manıkuru yapan kısıyle alakalı yeterkı tırnak olsun tam ovalde olur tam kutte $29112010735.jpg

Back