• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikr pedikr setleri (premier--king gibi)

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
arkadaşlar umarım konu daha önce açılmamıştır ki mod ları yormamış olurum. ben el tırnaklarımı yeni uzatmaya başladım sanırım uzayıncayda beceremem, pedikür içinde kuföre gitmeye bazen üşeniyor bazende güvenemiyorum aletler hijyenik mi diye. hele kışın acayip üşeniyorum. premierin king in falan manikür pedikür setleri var baktım ucuzda bişey. acaba kullanlar görüşlerini bildirir mi

aynen yaa kimse yokmu bende set almayı düşünüorumda öle hemen gidip ilk gördüüme atlamaım

Merhaba bayanlar

ben King'in elektrikli manikür setini aldım. nasırlı tırnaklar için iyi olabilir belki ama normal tırnaklarınız varsa eğer işinize yaramaz,

normal tırnaklar için manuel olarak , et mekası , et pensi , törpü ile yapabilirsiniz:teytey:

cnm ben kullaıyorum solıngen ve çok güzel memnunum kendım yapıyoruım ve aynı kuaforde olmus gibi yapıyor.pensi çok güzel tavsiye ederim:)wathsondan almıstım

bende king manikür seti kullanıyorum etler için iyi ama ne nasırda nede tırnakta işe yaramıyor alın manikür setini kendiniz yapın watsonsda set gördüm harikaydı hemde 14.90 kocaman çanta makyaj fırçası bile vardı tavsiye ederim

Ben de almayı düşünüyordum ama iyi ki almadan buraya bakmışım. Demek ki boşuna param gidecekti. Teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

Back