• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikr iin yardm edin

Rumeysaa

BLACK PEARL
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.613
4
116
Ankara
arkadaşlar, ben kuaförlere falan gidip te manikür yaptırmıyorum. daha doğrusu yaptırmak istemiyorum. evde bir takım şeyleri kendim yapıyorum.ama; yine de istediğim gibi olmuyor birşeyler.

1- yeterli malzemem yok. malzemelerim tırnak makası, törpü, oje ve asetonla sınırlı
2- tırnaklarım çok sert olduğu için isediğim şekli pek almıyor
3- tırnaküstü etlerim çok uzun neredeyse tırnağın bir derisi gibi görünüyor

Şimdi sizden isteğim; hangi malzemeleri almam gerektiğini, tırnak etlerim için ne yapmam gerektiğini ve ne şekilde manikür yapıldığını bana az da olsa anlatmanız. lütfen bana yardım edin (kuaförlerde manikür yaptırmaktan korkuyorum çünkü hastalık kapabilirim) cevap ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... :1closedeyes:

kuaföre giderken et makası ve törpünü yanında götürürsen mikrop kapmazsın.genelde herkes böyle manikür yaptırıyor.kuaförün malzemelerini hiç kullanmadım ben.

arkadaşlar bende yıllarca kuaförde çalıştım ama bence kuaförlerı bu sekılde suclamayın 13 yıldır bu ısı yapıyorum sımdıye kadar ne bır musterımden sıkayet geldı nede bende bır rahatsızlık cıktı ama sunu söylıyım sıterıl etmeyen yerlerde cok var . bunlarda ıyılerın adını kırletıyor tabıkı bunlara sız dıkkat etmelısınız yapan kısı temızmı sterıl sıcakmı sureklı calısıyormu ben her musterıden sonra sterılımı yaparım oyuzden sterıl yapıldıgından suphe edıyorsanız gözunuzun önunde sterılı actırıp sterıl edıldıgınden emın olun . yada kendı aletlerınızı göturun bunun dısında hıcbır sorun olmaz

Back