• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mango gerçek deri siyah mont

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
116
Kocaeli
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Mango dan sezonda 270 TL ye almıştım, gerçek koyun derisi, aldım, eve getirdim, dolaba astım ve hamileliğim ilerleyince giyemedim, sonra da bedeni olmadığı için giyemedim.

Hiç ama hiç giyilmedi, "yeni" diye bile satabilirdim ama hikayesini anlatmayı daha uygun gördüm.

Çok fotoğrafını çekmeye çalıştım, her açıdan inceleyin, hiçbiryerinde hiçbirşey olmadığını görün diye.

M beden ama 38 bedene çok iyi olur, 40 bedene biraz dar gelebilir.

270 TL ye aldığım gerçek koyun derisi hiç giyilmemiş montumu 150 TL ye satıyorum.

Alana şimdiden hayırlı olsun :)

Eki Görüntüle 847340 Eki Görüntüle 847341 Eki Görüntüle 847343 Eki Görüntüle 847344 Eki Görüntüle 847344 Eki Görüntüle 847346 Eki Görüntüle 847347 Eki Görüntüle 847348 Eki Görüntüle 847349 Eki Görüntüle 847351

Mango dan sezonda 270 TL ye almıştım, gerçek koyun derisi, aldım, eve getirdim, dolaba astım ve hamileliğim ilerleyince giyemedim, sonra da bedeni olmadığı için giyemedim.

Hiç ama hiç giyilmedi, "yeni" diye bile satabilirdim ama hikayesini anlatmayı daha uygun gördüm.

Çok fotoğrafını çekmeye çalıştım, her açıdan inceleyin, hiçbiryerinde hiçbirşey olmadığını görün diye.

M beden ama 38 bedene çok iyi olur, 40 bedene biraz dar gelebilir.

270 TL ye aldığım gerçek koyun derisi hiç giyilmemiş montumu 150 TL ye satıyorum.

Alana şimdiden hayırlı olsun :)

Cnm takas düşünürsen bendeyi ürünlere bak istersen beğeneceğin olabilir http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083&highlight=Dolab%FDm%FD+bo%FEalt%FDyorum bende deri ceket arıyorum ama bana da çok eğermiş düşünürsen haberim olsun

Back