- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Amin inşallah, 1 haftadır hiç bir yere çıkmıyorum varsa bulaşmasın diye.Anca geçicek işte 5 günden sonra açılmaya başlamıştı benim çok uzun sürmemişti. Seninki de çabuk geçer inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah, 1 haftadır hiç bir yere çıkmıyorum varsa bulaşmasın diye.Anca geçicek işte 5 günden sonra açılmaya başlamıştı benim çok uzun sürmemişti. Seninki de çabuk geçer inş
Çok geçmiş olsun ,Allah sifa versin.Bende bir haftadır ibadetlerimi yapamıyorum. 4 gün oldu karantinadayım. Ağrılarım hafif şükür. Atlatınca tekrar başlıcam inşallah, pek halim yok kalkmaya.
Çok geçmiş olsun geçsin de yaparsın inşBende bir haftadır ibadetlerimi yapamıyorum. 4 gün oldu karantinadayım. Ağrılarım hafif şükür. Atlatınca tekrar başlıcam inşallah, pek halim yok kalkmaya.
Benim de borçlar çok geçen sene hamilelikte düşük şekerden ötürü tutamadım yavaştan başlayacağım inşallahgünaydın herkese
tesbih ve namazlara devam. Oruç tutmayı yapamadım. Uzun bir süre oruç tuttuğum için şimdi bir günü bile tutmak çok ağır geliyor bana
Geçen yılın son ayında bitirdim şükür ya. Rabbim sana da nasip etsin bitirmeyiBenim de borçlar çok geçen sene hamilelikte düşük şekerden ötürü tutamadım yavaştan başlayacağım inşallah
Günaydın bonusum Allah razı olsunGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3006591
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 salavat
İkinci 10 gün zikri - Subhânallahil Ehadis Samed
1 yasin
Nego