Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Şeytan uğraşıyor yapmayalım diye uymayalım yarım saat sürüyor bütün tesbihler yolda bile çekersin calci bi yerden başla canım için daha rahat edicek.

Sana en kolay geleni yap önce.
Ay yolda hiç bırakmıyorum. Milletle laklak edeceğime tesbihimi çekiyorum. Bu ara üzerimde ağırlık var eve gidince koltukta uyuya kalıyorum

Ay yolda hiç bırakmıyorum. Milletle laklak edeceğime tesbihimi çekiyorum. Bu ara üzerimde ağırlık var eve gidince koltukta uyuya kalıyorum

İşe giden herkes öyle oluyo ya soğuktan eve gelince günün yorgunluğu çöküyor tabi.
Yarım saat uyku bile ne iyi gelir sonra daha rahat olursun belki.
Zaten çekiyomuşsun yolda ne kadar ne çekiyosun yaz.

Günahlarına kefaret biliyosun bu yaşadıkları hissetmiyor hiç bişeyi temizleniyor o. Allahın nasip ettiği bir durum bu kulu affetmek için.
İçim kötü oldu benimde bekleyişiniz zor sabır diliyorum

Günahlarına kefaret biliyosun bu yaşadıkları hissetmiyor hiç bişeyi temizleniyor o. Allahın nasip ettiği bir durum bu kulu affetmek için.
İçim kötü oldu benimde bekleyişiniz zor sabır diliyorum

Allah razı olsun canim biliyorum ondan şüphemiz yok elhamdülillah. Herşey Allah'tan ondan gelene boynumuz kıldan ince. Hepsinin bı hikmeti var. Bilmesek dayanılmaz olurdu dünya. Rabbim imanımızı kuvvetlendirsin. Dayanma gücü versin özellikle eşim ve abisine. Dua edin

100 Estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 İhlas Suresi
100 Subhanallahi ve bihamdihi
100 Salavat
İlk 10 gün zikri - Subhânel Hâyyıl Kayyum
100 Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari
21 Ayetel Kürsi
Allah kabul etsiin

100 estağfirullah
1100 la ilahe illallah
100 muhammedürrasulullah
100 Ya Allah
100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyülazim
100 sübhanellahi ve bi hamdihi
100 subhanel hayyil kayyum
941 Ya Latif Ül Habir

Allah razı olsun boş geçmiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…