Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Şeytan uğraşıyor yapmayalım diye uymayalım yarım saat sürüyor bütün tesbihler yolda bile çekersin calci bi yerden başla canım için daha rahat edicek.

Sana en kolay geleni yap önce.
Ay yolda hiç bırakmıyorum. Milletle laklak edeceğime tesbihimi çekiyorum. Bu ara üzerimde ağırlık var eve gidince koltukta uyuya kalıyorum

Ay yolda hiç bırakmıyorum. Milletle laklak edeceğime tesbihimi çekiyorum. Bu ara üzerimde ağırlık var eve gidince koltukta uyuya kalıyorum

İşe giden herkes öyle oluyo ya soğuktan eve gelince günün yorgunluğu çöküyor tabi.
Yarım saat uyku bile ne iyi gelir sonra daha rahat olursun belki.
Zaten çekiyomuşsun yolda ne kadar ne çekiyosun yaz.

Canım iyi değil. Doktor her an arayabiliriz vefat haberi için demiş. Çok üzgünüm Allah'ın takdiri bişey diyemeyiz ama insan üzülüyor. Bütün organları iflas etmiş yaşam destek ünitesine bağliymis zaten.

Günahlarına kefaret biliyosun bu yaşadıkları hissetmiyor hiç bişeyi temizleniyor o. Allahın nasip ettiği bir durum bu kulu affetmek için.
İçim kötü oldu benimde bekleyişiniz zor sabır diliyorum

Günahlarına kefaret biliyosun bu yaşadıkları hissetmiyor hiç bişeyi temizleniyor o. Allahın nasip ettiği bir durum bu kulu affetmek için.
İçim kötü oldu benimde bekleyişiniz zor sabır diliyorum

Allah razı olsun canim biliyorum ondan şüphemiz yok elhamdülillah. Herşey Allah'tan ondan gelene boynumuz kıldan ince. Hepsinin bı hikmeti var. Bilmesek dayanılmaz olurdu dünya. Rabbim imanımızı kuvvetlendirsin. Dayanma gücü versin özellikle eşim ve abisine. Dua edin😔

Screenshot_20220209-152044_Instagram.jpg
Screenshot_20220209-152059_Instagram.jpg

📿 100 Estağfurullah
📿1100 La ilahe illallah
📿100 Muhammedürrasulullah
📿100 İhlas Suresi
📿100 Subhanallahi ve bihamdihi
📿100 Salavat
📿İlk 10 gün zikri - Subhânel Hâyyıl Kayyum
📿100 Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari
📿21 Ayetel Kürsi
Allah kabul etsiin 🤲🏻❤️