- 11 Nisan 2007
- 83.253
- 483.291
Hakkında hayırlısı olsunSelam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsunSelam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
Okumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederimRisale okuyomusun canım
Hayalhanemi bende takip ediyorum çok faydalı oluyor videoları bende tavsiye ederimOkumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederim
Anlamasanda okumanı tavsiye ederim canım okudukça acıyor kendini ilginc bir sekildeOkumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederim
Okumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederim
Anlamasanda okumanı tavsiye ederim canım okudukça acıyor kendini ilginc bir sekilde
Eki Görüntüle 3001210
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 salavat
İlk 10 gün zikri - Subhânel Hâyyıl Kayyum
1 yasin
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Efser
@JES
@UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@Saricivcivcikcik
BereliPenguen
@Onyilsonra_
@N u r
Migrenben
@Anka
@Black Light
@Calcifer
@Aspasiaa
@Ysf42
Kukrim
@Jenna16
@Chocolita
@_HALLEY_
R rana20
@aypare ackerman
@Morm
@SUHAN
@pokemonn1
@Amazing family
Aijoo
@sweetgirlcandy
@Mehfam
Tiniminimavihanim
@Amanita
@Assos32
Sadelikherseydir
@yorgun anneanne
@Hogwartss
Leyl-i-fer
@Cittaslow
@Ruya
@eunja
İyiki var burası şu saate kadar hiçbişey okumadım dünya işleriyle uğraşırken,hatmi Şerif ve tesbihat larıma devam.
Bide bazı arkadaşlar subhanallahil hayyul kayyum u,subhanel diye yazıyor farkında değilseniz hatırlatayım dedim
Yanlış söylemiyim diye biraz araştırıyım dedim bu şekliylede çekiliyırmuş diliniz nasıl alıştıysa öyle çekin,sadece Allah lafzı konmamış lakin sonuçta hayy ve kayyum olan da sadece Allahtır,çekebilirsiniz ,ben subhanallahil diye çekiyorumEki Görüntüle 3001447
Burda böyle olunca o zaman yanlış mı yazmışlar bundan sonra dediğinz gibi yapalım o zaman sağolun
birazdan odaya geçip okuyacağım canımEki Görüntüle 3001210
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 salavat
İlk 10 gün zikri - Subhânel Hâyyıl Kayyum
1 yasin
Nego
Aktif Lora