Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Screenshot_20220205_131357.jpg
Bu günün esması ✨

Okumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederim👍

Anlamasanda okumanı tavsiye ederim canım okudukça acıyor kendini ilginc bir sekilde 😍

Katılıyorum arkadaşıma 😍bende hem dinleyip hem okumanı tavsiye ederim inşallah canım 🥰

Dün

⭐100 defa estağfurullah ✔
⭐100 defa Sübhânallâhil Hayyil Kâyyûm ✔
⭐100 defa Kelime-i Tevhid✔
⭐ 100 defa Salavat. ✔
⭐ 3 sayfa tefsir .✔
⭐ 5 sayfa ilmihal .✔
⭐ Ahlaki hastalıklar kitabından 3 konu . ✔
⭐ Siyer dersi✔
⭐ Yasin-i Şerif ✔
⭐ Kuranı Kerim ✔

İyiki var burası 🤲şu saate kadar hiçbişey okumadım dünya işleriyle uğraşırken,hatmi Şerif ve tesbihat larıma devam.
Bide bazı arkadaşlar subhanallahil hayyul kayyum u,subhanel diye yazıyor farkında değilseniz hatırlatayım dedim‼️

İyiki var burası 🤲şu saate kadar hiçbişey okumadım dünya işleriyle uğraşırken,hatmi Şerif ve tesbihat larıma devam.
Bide bazı arkadaşlar subhanallahil hayyul kayyum u,subhanel diye yazıyor farkında değilseniz hatırlatayım dedim‼️
3397E00B-FB18-4ECA-A87E-8DA1E101E33D.jpeg

Burda böyle olunca o zaman yanlış mı yazmışlar bundan sonra dediğinz gibi yapalım o zaman sağolun🌷

Eki Görüntüle 3001447
Burda böyle olunca o zaman yanlış mı yazmışlar bundan sonra dediğinz gibi yapalım o zaman sağolun🌷
Yanlış söylemiyim diye biraz araştırıyım dedim bu şekliylede çekiliyırmuş diliniz nasıl alıştıysa öyle çekin,sadece Allah lafzı konmamış lakin sonuçta hayy ve kayyum olan da sadece Allahtır,çekebilirsiniz ,ben subhanallahil diye çekiyorum

X