Mandalina cekirdegi yutmak

kys

sensiz hayat cok zor
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
277
2
slm arkadaslar hamileyim ve yanlislikla mandalina cekirdegi indi mideye sizce bi zarari varmidir.

İnsallah insan herseyden korkar oluyo. Senin dogumunda benimkiyle ayni sayilirmis:)

Evham çok kötü bir şey.Ne yesem içsem araştırıyorum,en ufak bir şeyde panikliyorum .Allah hayırlısıyla bi kucağımıza almayı nasip etse .
Senin de nisan mı doğum ?

Aynen bende
Benimkide 4. Ayin 29 u. Allah bilir ama benimki belki biraz erken dogar bilmiyorum ikiz bebeklerimiz olacak insallah.

Allah bağışlasın bebeklerini. İkizler aceleci oluyorlar biraz evet.
Endişelenme çekirdek yerini bulmuştur bile

Amin cumlemizinkini insallah. Allah bana 13 yildan sonra hamile olmayi nasip etti cok sukur hemde ikizlerle. Allah herkese versin.

Allah nazardan korusun. 13 yıl sonra mucize bebekler demek bunlar aman allahım.
Yaş kaç peki ?

Yasim 30 :) 7. Denememizde oldu sukur. Ya sen kac yillik evlisin. Kacinci denemen.

Bende 28 :)
Bizim planlı olmadı pek daha 2 yada 3 sene düşünmüyorduk (aslında ben düşünmüyordum,hazır hissetmiyordum ) Hormonlarım doğum kontrol yöntemlerini yaladı yuttu ve ben öğrendiğim de hamileliği her kadın anne doğar dedim

Ne guzel Allah kismet etmis tedavisiz hamile kalmisin kiymetini bil:) Uzun yillar beklemek cooook zor.
Senin en son regl tarihin ayin kaci? Degisik degisik termin veriyorlar. Birbirimize yakinmi diye:)

Mutlaka zor stresli bir dönemdir ama sonucu güzel olduğunda her şeye değer,ne mutlu.
17 temmuz du son regl tarihi canım.

Aynen insan guzel sonuc alinca inanamiyor. Benimkide 15 temmuz son regl tarihi. Benim termini dr birazdaha uzatmis:))

Evet ki ikiz bebekler o kadar beklemiyor aceleci oluyorlar biraz.
Benim doktorum en son ultrasonda 12-15 nisan gibi görünüyor şu an doğum ama ilk haftadan itibaren beklemeye başlarız dedi.Ama şükür çoğu gitti azı kaldı zaten.
Kilo durumun nasıl peki çok aldın mı ? Ben artık gece neredeyse uyuyamıyorum,dönerken zorlanıyorum

Birkac gun oldu tartilali 13 kg almistim. Bende cok zorlaniyorum yatakta dönerken encokta kalkarken. Geceleri birkac kez uyaniyorum ve wc gidiyorum. Dr sol tarafa yatilmasini oneriyor zor bela yatiyorum karnim iyice egiliyo sol tarafa yatinca. Allahtan kalkica eski halini aliyo:)

Çok iyi almışsın ikiz bebek olmasına rağmen.
Ben çok aldım çokkkk 18 kg
Soluma yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum ne zaman uyansam.Nefes daralmaları sıklaştı bu dönem .

Bende her yana yatiyorum aslinda ama genelde sol yanima yatmaya calisiyorum. Cok sukur bende daha nefes darligi yok:)

Bende her yana yatiyorum aslinda ama genelde sol yanima yatmaya calisiyorum. Cok sukur bende daha nefes darligi yok:)
Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin hayirli evlatlar eylesin sorun neydi sizin nasil bir tedavi uyguladi doktor benimde 5. Denemem olucak kismet olursa 3 donmusum var

Amin esmacim. Allah sanada hamile kalmayi nasip etsin insallah. Bizimki sebebsizdi nedenini bulamadilar kac tane prof. Dr gittim yinede su sebebten dolsyi diyen olmadi. Bende dondurulmusla hamile kaldim. İstanbul bruksel tup bebek merkezinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…