Arkadaşlarım şimdi ben inşallah evlenip Manavgata yerleşeceğim. Aslında sevdiğin yanında olduktan sonra yaşanılan yerin hiç önemi yoktur ama yine de düşünmeden edemiyor insan . Sonuç olarak orası bir ilçe ve ben ileriyi düşünerek buna takılıyorum. Tamam bizim sonuçta bir arabamız var ve gerçekten çift olarak sıkılırsak arabamıza atlayıp o anda antalyaya alanyaya ya da nereye istersek oraya basıp gidebilecek kadar rahat insanlarız ama hayatı ondan ibaret göremiyorum. İlerisi için benim çocuklarım olduğu zaman ( benimeğitimci bir anne olduğumu düşünürseniz tititziliğimi hoşgörebilirsiniz :18: ) bu çocuğun ilçede eğitim ihtiyacı okul dershane vs... ya da yeteri kadar sosyal etkinlik ihtiyacı karşılanacak mı ? yani sonuçta arabamız var biz gezebiliriz fakat benim çocuğum arkadaşlarıyla başbaşa gezmek istediğinde her seferinde alanya antalyaya mı gidecek ? Aklım kalır Uffff aklım karman çorman küçük yer olması beni aslında mutlu ediyor turistik falan da ama orada yaşayıp bilen varsa bana genel anlamda ne olur biraz anlatsın sevdiceğim sanki taraflı anlatıyor gibi geliyor İkna olmuyorum