Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
biz maalesef çoğunlukla mama ile besleniyoruz. 2 haftada bir kutu mama bitiyor. komşumun bir tanıdığına doktor yazıyormuş. rapor almışlar mama yemesi gerekli diye duydunuzmu?
ıspartanın küçük bir ilçesinde aile hekimi aynı zamanda sağlık grup başkanıyım.hekim olarak mama yazılabileceğini hiç duymadım.bırakın mamayı çoğu bebek ihtiyacını dahi devlet ödemiyor.gaz ilaçlarının bir kısmı,meme çatlağı için kullandığınız bepanthene lansinoh vs....
ancak sağlık grup başkanı olarak ilçe toplantılarına katıldığım için biliyorum mama kullanan ama maddi yönden çok iyi olmayan ailelere kaymakamlık tarafından mama ve bez yardımı yapılıyor.geçen toplantıda bir aileye 300 lira aylık mama yardımı başlandı.üstelik durumları çok kötü de değildi.mamalar gerçekten pahalı.dediğiniz gibi çok çabuk da bitiyor.umarım yardımcı olabilmişimdir....
ben daha çok engelli çocuklar için verildiğini biliyorum. mama ile beslenmek zorunda olan engelli ailelerine bez ve mama raporu verildiğini duydum. normal çocuklar için olduğunu sanmıyorum.
teşekkür ederim. komşum özellikle ısrar ettiği için merak ettim. gerçekten devlet çoğu şeyi artık ödemiyor. ilaçtı, şuruptu, kontroldü, mamaydı , emzikti helak olduk. mübarek bebek malzemeleri bizimkilerin katkat pahalı. ama bebşimin canı sağolsun.