• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mamayı kaşıkla vermek çok zor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kızım 4 aylık kaşık yerine sadece mamayı biberonla versem olmaz mı mama çok sulu zor oluyor verdiğim hep dökülüyor bi kıymeti de kalmıyor

kızım 4 aylık kaşık yerine sadece mamayı biberonla versem olmaz mı mama çok sulu zor oluyor verdiğim hep dökülüyor bi kıymeti de kalmıyor

biberona alışırsa seni emmez bardaklada deneyebilrsinn ama yinede azda olsa kaşıkla yesin acele etmee daha mideleri bağırsakları çok hazır değil fazla gıdaya az az

benim oğlum benide emiyor biberonuda.
ben nuby markalı bir biberon tavsiye ederim.
anne göğüsü gibi...
kaşık işkencesini bırak bence!!!

anne göğüsü gibi. yumuşak ve pütürlü.
forumdan kontrol edersen bu biberonu beğenen çok anne var.
biberon verme diyenleri dinleme. :36:
muhakkak ver.
hem çocuk çok mama alır.
hemde rahat edersin. :1:

Ben ilk aylarda nadir mama takviyesi yapıyordum. Çok yorgun filan olduğumda yani haftada bir kez filan. Onu da biberonla verdim. Şimdi işe başladım bebeğim güdüz biberonla benim sütümü içiyor, akşam beni emiyor. Hatta gece yatamadan önce devam sütü takviyesi yapıyorum, önce emziriyorum hemen biberonu dayıyorum. Hiç sorun olmuyor.
Ama biberonu görünce anneyi bırakan bebekler de duydum. O yüzden ısrarcı da olamam. Ama benim bebeğim gibi ikisini bir çok rahat alan çok bebek olduğunu da bil.
Bir de biberon vereceksen tek delikli yenidoğan biberon başlığı kullan. Benim bebeğim 8 aylık hala yenidoğan başlığı kullanıyorum. Çok akan biberondan sonra memeyi çekmek zor gelmesin diye.

Back