Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mamas&papas sola2 mi? Casual cadillac air mi?

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
9.544
10.806
Kızlar bebek arabası bakıyoruzda bu 2 model arasında kaldık siz hiç tecrübe ettiniz mi?

Casual cadillac air ile mamas&papas sola2
Biz e bebekten bakmıştık mamaspapasta indirim vardı sola 2 1900 tl cadillac tam takım 2500 tl idi ama sola 2 nin eksik parçaları var onlarıda ekleyince oda 2350 civarı yapıyor. Cadillac air de civilde indirime girmiş 2000 tl

Araçların + ve -leri var şu şekilde

Cadillac tam takım mamas papası ekleme yaparak biz takım yapcaz

Mamas papasın sürüşü daha rahat manevrası felan güzel

Cadillanın alt haznesi yüksek yere değmez mama papasın yere değme ihtimali var

Mamas papas malzeme olarak daha kaliteli satıcıda öyle söyledi

Ebatlarıda hemen hemen aynı

Görselleride bu şekilde sizce hangisi daha iyi

Kendi düşüncemde şöyle normalde ben mamas papası baya beğeniyorum eşimin kuzeninde de var gerçekten sürüşü çok rahat benim tek beğenmediğim alt selesinin alçak olması ve bu modelin önden görünüşü param olsa üst modelini almak isterdim

Birde cadillacın civilde 2000 e düşmüş olmasıda kafamı karıştırdı

Ikiside asiri agir 8. Ayda birde baston alirsiniz tekrar. Daha kompakt daha hafif biseyler almanizi tavsiye ederim. Ama illa onlardan biriyse mamas papas markasi baya iyi

Ikiside asiri agir 8. Ayda birde baston alirsiniz tekrar. Daha kompakt daha hafif biseyler almanizi tavsiye ederim. Ama illa onlardan biriyse mamas papas markasi baya iyi

Maclaren Atom var birde ona bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…