- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
Kızlar bebek arabası bakıyoruzda bu 2 model arasında kaldık siz hiç tecrübe ettiniz mi?
Casual cadillac air ile mamas&papas sola2
Biz e bebekten bakmıştık mamaspapasta indirim vardı sola 2 1900 tl cadillac tam takım 2500 tl idi ama sola 2 nin eksik parçaları var onlarıda ekleyince oda 2350 civarı yapıyor. Cadillac air de civilde indirime girmiş 2000 tl
Araçların + ve -leri var şu şekilde
Cadillac tam takım mamas papası ekleme yaparak biz takım yapcaz
Mamas papasın sürüşü daha rahat manevrası felan güzel
Cadillanın alt haznesi yüksek yere değmez mama papasın yere değme ihtimali var
Mamas papas malzeme olarak daha kaliteli satıcıda öyle söyledi
Ebatlarıda hemen hemen aynı
Görselleride bu şekilde sizce hangisi daha iyi
Kendi düşüncemde şöyle normalde ben mamas papası baya beğeniyorum eşimin kuzeninde de var gerçekten sürüşü çok rahat benim tek beğenmediğim alt selesinin alçak olması ve bu modelin önden görünüşü param olsa üst modelini almak isterdim
Birde cadillacın civilde 2000 e düşmüş olmasıda kafamı karıştırdı
Casual cadillac air ile mamas&papas sola2
Biz e bebekten bakmıştık mamaspapasta indirim vardı sola 2 1900 tl cadillac tam takım 2500 tl idi ama sola 2 nin eksik parçaları var onlarıda ekleyince oda 2350 civarı yapıyor. Cadillac air de civilde indirime girmiş 2000 tl
Araçların + ve -leri var şu şekilde
Cadillac tam takım mamas papası ekleme yaparak biz takım yapcaz
Mamas papasın sürüşü daha rahat manevrası felan güzel
Cadillanın alt haznesi yüksek yere değmez mama papasın yere değme ihtimali var
Mamas papas malzeme olarak daha kaliteli satıcıda öyle söyledi
Ebatlarıda hemen hemen aynı
Görselleride bu şekilde sizce hangisi daha iyi
Kendi düşüncemde şöyle normalde ben mamas papası baya beğeniyorum eşimin kuzeninde de var gerçekten sürüşü çok rahat benim tek beğenmediğim alt selesinin alçak olması ve bu modelin önden görünüşü param olsa üst modelini almak isterdim
Birde cadillacın civilde 2000 e düşmüş olmasıda kafamı karıştırdı