Doğuma Hazırlık Mamas&Papas marka bebek arabasını araştırıyorum?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aryildiz254

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
3
0
1
35
Bu markayı kullanan var mı? her yerde bunu görüyorum benim için çok rahat olması önemli kullanan ve memnun kalan var mı? Ocarro alacaktım ama şimdide Strada diye modeli çıkmış aslında çok beğendimde sürüşü falan süper. iyice kafam karıştı: O kadar para vereceğiz kaliteli birşey olsun dimi ama...
güzel anneler destek lütfen....

Son düzenleme:
Strada güzele benziyor ben hafif olduğu için cybex aldım mamas papaslar çok ağır geldi ama hafif olsa mamas papas alırdım kesin tasarımı hoşuma gidiyor kullanan arkadaşım da dayanıklılığını çok övüyor

çok sağol zaten bu tarz bebek arabaları çok hafıf olmuyor bence dayanıklı olması herşeyden önemli karar verdım sanırım alacağım stradaa

merhaba biz urbo2 modelini kullandik ikinci cocuk düsündügüm icin kaliteli almak istedim. agirligi disinda bir eksisi yok o da gözünüze batmiyor:)

Sonunda aldık #bebekarabamızı başından beri istediğim Mamaspapas Strada modelini aldık iyiki de almışız çok şık çok kaliteli bir araba bebeğimi içinde görmek için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…