Bebek İkinci El mamalove yürütecimizi satıyoruz

dushekimi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
22
0
86
İstanbul
kızım erken yürüdüğünden çok heveslenerek aldığımız çok amaçlı mamalove yürütecimizi 100 tl ye satıyoruz kargo alıcıya ait..büyükçekmece-istanbul yakınlarından almak isteyen varsa eldende teslim alabilirler.çok az kullanıldı parçalarını çıkarıp temizleyip kaldırdığımdan su an fotosunu koyamadım ciddi düşünen arkadaslar varsa bana maille ulasabilirler e-bebek sitesinden ürün özelliklerine ve fotosuna ulasabilirsiniz.hiç bir yerinde kırık hasar yoktur... iletişim için lütfen mail atın aysegulfidan88@hotmail.com

size mail atıyorum,avcılardayım

Mesaj tarihlerinden de anlaşılacağı gibi yaklaşık 1bucuk ay önce ayşegül hanımdan aldığım yuruteci satıyorum fiyat aynı çünkü hiç kullanamadık sadece alışır belki diye bekledim ve toplamda 5kez ancak içine koymuşuzdur..en kısa sürede foto.ekleyecegim ısteyene maille hemen gönderirim resimlerini

isteyene maille farklı foto.lar da gönderebilirim bunlar biraz karanlık çıktı,henüz evimize güneş vurmadı :) iyi pazarlar herkese

Son düzenleme:
valla ihtiyacı olanlara tavsiye ederim bende 2.el ama aynı bunun gibi yepyeni torunuma netten satın aldım..harika 6 aydır kullanıyoruz güvenli ve çok rahat.her yerde 200 tl.2. el fazla bulunmayan bir ürün :))iyi alışverişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…