Bebek İkinci El Mamalove Yürüteç Hoppala ve Yürüme Yardımcım Dandelion

nonameanymore

Kokoşcan'ın annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
3.594
1
106
Ankara
Kızım için severek aldığım yürüme yardımcısını satıyorum. Türkiye'de sadece e-bebekte satılan bu ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiye Mamalove Yürüteç la ve Yürüme Yardımcım Dandelion - e-bebek.com linkinden ulaşabilirsiniz.

Ürün 4 ay kullanılmış olup yepyeni, hiçbir yerinde kırık aksama ya da çizik olmayan durumdadır. Satış fiyatı 200 tl olan 3ü bir arada ve gören herkesin çok beğendiği, benim de hem çok işlevsel hem de çoooook çok güvenli bulduğum bir üründür.

Net düşündüğüm rakam 120 tl. Sadece Ankara'da elden teslim etmeyi planlayarak açtım konuyu ancak biraz büyükçe bir ürün, kargoyu karşılarım derseniz kuryeyle de yönlendirebilirim.

Resim henüz eklemedim ancak yepyeni durduğundan sitedeki resimler birebir yardımcı olacaktır.

Almayı kesin düşünenlerin mesaj yoluyla bana ulaşmalarını rica ediyorum.

Öncelikle altını çizmek istediğim birkaç husus var;

• fiyatta ne yazık ki netim, 120 tl den farklı bir fiyata vermem mümkün değil.
  • ürünü Ankara'dan alacaklar için, AŞTİ ya da Emek metrosu bana yakın, ulaşım açısından da oradan teslim etmeyi düşünüyorum.
  • fotoğraf da birkaç saate ekleyeceğim, yukarı dolaptan indirmem gerekiyor

bana mesaj atan birkaç arkadaş olmuş cevapladım ancak mesaj kutuları ne yazık ki dolu. umarım buradan yazdıklarımı görürler.

Satıldımı acaba .Ayrıca kaç aydan itibaren kullanılır bu ürün

Hayır henüz satılmadı. Çocuğa göre değişir bence başlama ayı ama yürüteç olarak olmasa bile çocuğu kısa süreliğine içine koyup 6. Aydan itibaren doktor da öneriyorsa kullanılabilir- en azından ben öyle yapmıştım. Ürünün müzikleri ve etrafındaki oyuncaklar çok güzel

Keşke kendi fotoğraflarını ekleseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…