• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mamalove 3in1 yürüteç hoppala alıp memnun kalmayan varmı arkadaşlar ??

SS5311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
26
2
36
34
Kızıma alıp almamak da kararsız kaldım. Halıda gitmiyor ve ağır olduğu için çocuk hareket ettiremiyor gibi olumsuz yorumlar okudum. Kullananlar yardımcı olabilir mi? Aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 51
Bizde almayi düşünmüştük satıcı evinizde ki hali kalınsa gitmez demişti ayrıca hoppalasindan da çok birsey beklemeyin ole çocuk çok zıplamaz olduğu yerde hafif kimildar dedi..almamistik o yüzden.fiyati 199 tly di indirimde.içimde baya kalmıştı mamalove.bizde prego hoppala vd vhicvo yurutec aldık ayrı ayrı mecburen.
ama geçen arkadaşıma gittiğimde o da almış kızına. Hiç memnun değil. Halida gitmiyor dedi..ki halıları ince..Bu kuş gününde halıları kaldırmış. Çocuğa ayakkabı ile dolanfiriuor evin içinde devamli.binmedigi zamanda yayiyor tekrar.

Kızıma alıp almamak da kararsız kaldım. Halıda gitmiyor ve ağır olduğu için çocuk hareket ettiremiyor gibi olumsuz yorumlar okudum. Kullananlar yardımcı olabilir mi? Aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum
Kaliteli ama agir oldugunu soyluyorlar buyumus bebeklere gore ..

Kesinlikle tavsiye etmem değil 200 tl 20 tl bile etmez ..

Teşekkür ediyorum aydınlttğnz için normal bi yürüteç almak daha mantıklı olacak sanırım

Back