Bebek İkinci El Mamajoo sterilizatör/buharlı pişirici/mama ısıtıcı..tupperware..avent..her sey var/Satılmıştır.

Simoshino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
355
27
Merhaba yeniden..diğer başlığımda satılığa çıkardıgım urunleri çok kısa bir surede satabildiğim için ilgilenen herkese çok tesekkur ederim..

Evimizde yer açmaya devam ediyoruz..temiz ve kullanışlı ürünlerimizi size de tavsiye ederiz..

1. Mamajoo 5 işlevli buharlı sterilizatör.
Steril eder,kurutur,süt ısıtır,gıda ısıtır,buharda pişirir..kısacası çok sey tek üründe..elinize yapışacak..tavsiye ederim. 199tlye jokerden almıştım. Garantisi devam ediyor. Kargo dahil 90tl

2. Tupperware 3 bölmeli mama kabı & kutulu mama kaşığı
Çok az kullanıldı, kaşık hiç kullanılmadı,tertemiz. İkisi 15tl

3. Bebedor biberon kurutucu ve düzenleyici
Gerçekten kullanışlı bir ürün. Biberonlar hiçbir yere temas etmeden steril sekilde kuruyor. Katlandığı için yer kaplamıyor. 10tl

4. Philips Avent biberon temizleme fırçası
Çok az kullanıldı tertemiz, 8tl

5. Bebe Confort kaşık çatal bıçak kutusu
Kaşıkları temiz bir sekilde yanınızda tasımak için. 5tl

6. Philips Avent gogus ucu cıkarıcı
Özellikle ilk süt geldiğinde gerginleşen göğüslerde gögus ucunu tutamayan bebekler için aşırı kullanışlı bir ürün..temizdir. 25tl sıfırı 90tldi

7. Philips Avent sıcak/soguk gögus pedleri
Emzirme öncesi sıcak kompres , sonrası soğuk kompres için muhtesem urun. Hiç kullanılmadı (2 paket vardı) 25tl sıfırı 75tldi

8. Numimed ilaç emziği
Hiç açılmamış kutusunda. 0-6 ay bebeklerin ilaçlarını guvenli bir şekilde içmesi içindir. 10tl

Şimdilik ekleyeceklerim bunlardır..herkese şimdiden teşekkür ederim..

Ürünlere ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasınlar.Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz arkadaştan.Ürünlerinin sıfırdan farkı sadece fiyatları.İnanın çok temizler.

Ürünlere ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasınlar.Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz arkadaştan.Ürünlerinin sıfırdan farkı sadece fiyatları.İnanın çok temizler.

Çok teşekkür ederim..çok mutlu oldum böyle düşündüğünüz için..ayrıca bana güvendiğiniz için..ikizleri öpüyorum :))

Canım 3 ve 5 i almak istiyorum birde diğer topiğindeki banyo havlusu ve önlükleri almak istiyordum satıldı mı onlar

biberon kurutucusu gerçelten çok işe yarıyor benim gibi ikiz olup ta 2.5 yaşta hala biberon kulllananlar kaçırmasın...

Kalanlar bunlar....

Biberon kurutucu ve kaşık tasıma kutusu cok işe yarıyor..

Sterilizatör almayı dusunen olursa indirim yapacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…