Mama yiyen bebeklerde kilo

Ys10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
10
4
36
Kızımı bazı sağlık problemlerimden dolayı emziremiyorum mama ile besliyorum. Sadece tek korkum var mama yiyen bebeklerin hepsi kilolu mu oluyor. Mama ile besleyen anneler yardımcı olur musunuz

Kızımı bazı sağlık problemlerimden dolayı emziremiyorum mama ile besliyorum. Sadece tek korkum var mama yiyen bebeklerin hepsi kilolu mu oluyor. Mama ile besleyen anneler yardımcı olur musunuz
mama ile beslenen bebek kilolu olur derler evet ama aşırıya kaçmadan ölçülü beslenirse ne olacakki? kaç aylık kaç kilo miniğin?

Benim kızım emmeyi reddettigi için 1yasina kadar mamayla beslendi...
Hiçte kilolu bebek olmadi.. şuan 3yasinda gayette iyi kilosu .
Bizim insanlarimiz boş boş konuşmaysi sever hemen hepsi Dr kesilir...kimseye kulak asma

Herkesten aynı şeyi diyorum mama şişirir bebeği ilerde obez olur
Düzenli bir şekilde verdin mi. Hiç sıkıntı olmaz.. ben anne sutuyle beslenip obez olan çocuklar tanıyorum.
İçin rahat olsun ..

Oglum dogdugundan beri mama ile beslendi istahida aciktir ama asiri kilosu yok ben bebekken mama ilede degil pirinc unuyla buyumusum obez olmak bir yana kilo alamiyorum genetik faktorlerde onemli bu acidan

Oglum dogdugundan beri mama ile beslendi istahida aciktir ama asiri kilosu yok ben bebekken mama ilede degil pirinc unuyla buyumusum obez olmak bir yana kilo alamiyorum genetik faktorlerde onemli bu acidan
Sanki mama verdikçe daha da midesi açılır gibi fikirler oluştu etraf yüzünden

X