Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mama ile beslenen bebek kilolu olur derler evet ama aşırıya kaçmadan ölçülü beslenirse ne olacakki? kaç aylık kaç kilo miniğin?Kızımı bazı sağlık problemlerimden dolayı emziremiyorum mama ile besliyorum. Sadece tek korkum var mama yiyen bebeklerin hepsi kilolu mu oluyor. Mama ile besleyen anneler yardımcı olur musunuz
2 ay 9 günlük 5750 kilosu doğum kilosu 4000mama ile beslenen bebek kilolu olur derler evet ama aşırıya kaçmadan ölçülü beslenirse ne olacakki? kaç aylık kaç kilo miniğin?
Herkesten aynı şeyi diyorum mama şişirir bebeği ilerde obez olurBenim kızım emmeyi reddettigi için 1yasina kadar mamayla beslendi...
Hiçte kilolu bebek olmadi.. şuan 3yasinda gayette iyi kilosu .
Bizim insanlarimiz boş boş konuşmaysi sever hemen hepsi Dr kesilir...kimseye kulak asma
Düzenli bir şekilde verdin mi. Hiç sıkıntı olmaz.. ben anne sutuyle beslenip obez olan çocuklar tanıyorum.Herkesten aynı şeyi diyorum mama şişirir bebeği ilerde obez olur
3 saate bir 90 cc veriyorum az vermeyi denedim çok ağladı uyumadıDüzenli bir şekilde verdin mi. Hiç sıkıntı olmaz.. ben anne sutuyle beslenip obez olan çocuklar tanıyorum.
İçin rahat olsun ..
Sanki mama verdikçe daha da midesi açılır gibi fikirler oluştu etraf yüzündenOglum dogdugundan beri mama ile beslendi istahida aciktir ama asiri kilosu yok ben bebekken mama ilede degil pirinc unuyla buyumusum obez olmak bir yana kilo alamiyorum genetik faktorlerde onemli bu acidan
Gayet normal güzel kilo almış çok değil :) iyi doğmuş zaten maşallah2 ay 9 günlük 5750 kilosu doğum kilosu 4000
İçim rahatladı çok sağolun etraf yüzünden psikolojim bozulduGayet normal güzel kilo almış çok değil :) iyi doğmuş zaten maşallah