• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Mama - yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lopetitt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
91
101
43
29
Herkese merhaba . 1 aylık oğlum var ve hem anne sütü hem mama ile besleniyor . Sma optipro kullanıyorduk kabız yaptı diye aptamil conformil e geçtik. 2 gündür bunu kullanıyor ancak hala kabızlığı düzelmedi. Ne kadar sürede düzene girer aynı şikayetle mama değiştiren arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? Bir de kabız yapmayan mama tavsiyeleriniz neler

Herkese merhaba . 1 aylık oğlum var ve hem anne sütü hem mama ile besleniyor . Sma optipro kullanıyorduk kabız yaptı diye aptamil conformil e geçtik. 2 gündür bunu kullanıyor ancak hala kabızlığı düzelmedi. Ne kadar sürede düzene girer aynı şikayetle mama değiştiren arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? Bir de kabız yapmayan mama tavsiyeleriniz neler
Mamalar kabız yapar ama bildiğim. Kuzenim mamaya zeytinyağı katıyordu bir cay kaşığı

Beni kızımda Aptamil, hipp, baby Goat kullandık. Mamaların geneli kabız yapıyor. Nispeten Hipp combiotic daha iyi ama günde 3 kez 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koyuyorum.

Back