• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama vermelimiyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inci44

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
13
0
6
34
Kayseri
6 bucuk sylik bebegim var emiyor ve ek gidalara basladik.mama vermiyorum emdigi icin.acaba sutum yettigi surece mama ya baslamamalimiyim.yoksa bir ogun mama versem mi kararsiz kaldim.siz nasil yapiyorsunuz.

benimde 30 temmuz doğumlu bebeğim var ben günde 1 - 2 kez mamada veriyorum anne sütü de emiyor ek gıdaya bizde yeni geçtik neler veriyorsunuz

Yogurt corba (sebze,tarhana,mercimek,yayla) ve meyve veriyorum.kahvaltiya da basladik ancak bazi gunler yemiyor.peynir,zeytin,tahin pekmez veriyorum.

Bebeğiniz her şeyi yemiyor mu?
Benim bebeğim 5 aylık, doktor kilosuna ve gelişimine göre artık her şeyi yiyebilir, tattırarak başlayın, sonra öğün verirsiniz demişti. Eğer yeme sıkıntısı yoksa bence mama vereceğinize, kendi hazırladığınız yemeklerden yedirin.

Back