Bebek Beslenmesi Mama veren anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prettypretty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
108
24
anne sütü ve ek mama alıyor bebeğim
Mama sabah ogle ve gece bana destek oluyor .
Geri kalan zamanlar anne sütü
50gunluk bebeğim
Sadece mama ile besleyen anneler size sorum şu, her mama ögününden sonra bebeğinizi uyutabiliyor musunuz
Cunk ben ilk zamanlar uyutabilirken örneğin sabah mamasından sonra artık asla uyutamıyorum ya da cok ugrasıyorum
Tecrubelerinizi paylasırsanız svnirim

Merhaba,

Bende anne sütü ve mama ile büyütmek zorunda kalanlardanım, bizde uyutmada herhangi bir sıkıntı olmadı mamasını yer gazını çıkarır daha sonra uyurdu, ama şunu söyleyebilirim artık büyüdükleri için sürekli huy değiştiriyorlar, bazen gece sabaha kadar çok az uyuyup bazen gündüzleri aynı şekilde oluyor , normal yani çocuk kendini bilene kadar gece gündüz ayrımı yapmaya çalışıyor :) bu işi kolaylaştırmak için sakin ve perdeleri çekili bir odada uyutmayı deneyin gece olduğunu sanıp uyuyabilir :) ben öyle yaptım.

Bunun mamayla çok ilgisi olabileceğini zannetmiyorum.
Şöyle ki: mamayı yedikten heemn sonra uyumakta güçlük çekiyorsa mamayla ilgisi yoktur. Daha sonra uyumuyorsa gazı vardır, sancısı vardır. Zira mama, zor sindirilen bir gıda bebişler için. Anne sütü gibi değil tabi.

Bebeğiniz aç kalıyor olabilir mi?
Kaç cc veriyorsunuz?

Mrb bende kizimi mamayla buyutuyorum bence uyumama sebebi artik buyuyor ve surekli uyumuyor mesela benim kizim bir ayliken sabah ucte bir uyaniyordu uyutmak icin satlerce urasiyorduk ve simdi iki aylik oldu gunduzleri nerdeyse hic uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…