• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Mama veren anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sinem1911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
1
0
86
İstanbul
herkese merhaba bugün üye oldum aranıza katıdığım için çok mutluyum burdan güzel bilgiler alıyorum ve sizden mama konusunda yardım istiyorum oğlum Deniz Egem 4 aylık ve 3 saatte bir 120 cc mama yiyiyor azmı sizce ve 3 gündür hergün 20 cc elma suyu veriyorum tecrübeli annelerden ve benim durumumda olan annelerden yardım bekliyorum teşekkürler . . .

öncelikle aramıza hoş geldin SıNEM
oğlunu allah bağışlasın bence verdiğin cc'lik ölçü iii
meyve suyuna devam,kg alma durumuna göre dr'na sor cc ler hakkında azalt veya çoğalt dicektir canım

hoşgeldin siinem benim oğlum egemende şu an 6 aylık doğduğundan beri mamayla beslenio 4 aylıkken oda senin bebişin gibi 3 saatte bi 120 cc içiodu ben çok endişeliydim fazlamı die obez olmasından korkuodum ama doktorum bişey olmaz miktar ii dedi şu anda mamayla besliorum zaten o doyduğunu bilicek kısa bi zamana kadar endişelenme miktar ii...

tatlım doktorumöuzun bize söylediği şu
mamanın miktaırını bebek belirler. eğer 120 cc veriyorsun sonuna kadar bitiriyorsa bir dahakine bir kaşık fazla koy 150 cc yap.o ne kadar içeceğini kendi belirlesin. yok eğer aşırı kilo alımı varsa dikkat etmek gerekebilir .bizde böyle bir sorun yoktu. halada 100 cc içmez.

benim kızım suan 20 aylık.doğduğunda bende mamayla besledim bir yandanda anne sütünü sağıp verdim çünkü almadı benneyaptımki mayalihamurun dediğine katılıyorum her bebek kendi belirliyor ne kadar içeceğini eğer tamamen bitirdiyse diğer öğününde arttırarak verdim o şekilde dengeledim ve anne sütü almadığından dolayıda meyve suyu az yoğurt bunun yanındada muhallebide verdim.Çok erken başladım ben ek besinlere .6 aylıkken tavuk pilav yiyordu herkes şok geçiriyordu gerçi benimkinin dişleri çok erken çıktı.ama o pütürlü döneme geçiş diye bir dönemimiz olmadı bizim.yani anlayacağın eğer bebeğin mama içtikten sonra husursuz değilse yeteri kadar vermişin demektir.kocamanda öp bebişini benim için :emir_bebek:

Back