Çocuk Hastalıkları Mama ve Kaka

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Zeyker10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
34
5
34
Arkadaşlar yine ben geldim ve yine konu kaka 🙊🙈 Bebeğimiz 41 günlük oldu ve yaklaşık 20 gündür 2 bazen de 3 günde masajla veya zeytinyağı ile uyardığımızda görüntüdeki gibi kaka yapıyor son çıkardığı kaka ise sulu ve yumuşak oluyor bu başlangıctaki kaka hep yoğun tabi bunun yanında bebeğimiz bebelac gold nutricare 1 ile besleniyor.Aptamil cok fazla gaz yapmisti o yuzden bebelaca gectik.Neyse sozun kisasi bu kaka normal mi acaba ?Simdiden cevaplariniz icin sizlere tesekkur ederim 🙏Saglikli gunler dilerim 🙏

Eklentiler

• 20200914_224404~2.jpg
    20200914_224404~2.jpg
    205,9 KB · Görüntüleme: 606
41 günlük bebek ve mama alıyor. Bana göre bu kaka kıvamı fazla yoğun. Benim kızım ek gıda artı anne sütü almasına rağmen kakası henüz böyle kıvamlı değil.

41 günlük bebek ve mama alıyor. Bana göre bu kaka kıvamı fazla yoğun. Benim kızım ek gıda artı anne sütü almasına rağmen kakası henüz böyle kıvamlı değil.
Annesinin sütü yok keyiften vermemezlik yapmıyor yani süt gelmeyince mama da vermeyelim mi? Bu kaka 3 günlük bir kaka onu da göz önüne alalım.Saygılar

Hımmm anladım keşke zorlasaymiş daha kırk günlük çok küçük sütü azalır çoğalır arada olur öyle ama hala geç değil ileride pişman olmayın deneyin emmesi için silikon başlıklar var ben üç ayına kadar onlarla emzirdim tutuyor çocuklar .. Allah kolaylık versin anne olmak kolay değil

doktoruna bu fotoyu atıp sorsanız ve 3 günlük kaka olduğunu anlatsanız. hazımla ilgili bir sıkıntı var herhalde ama en iyi çözüm doktordan çıkar.

Mama aldigi icin boyle. Buyuk oglum cok az anne sutu aldi bizde uyramadan kaka yaptiramiyorduk cicuga 4 aya kadar neler cektik. Cocugun kakasinda suc aramayin sorun mama almasi. Kakayi bi kac gun yapmadigi icin once kati gelir sonrada kopuklu gibi normal kakasi gelir

Hımmm anladım keşke zorlasaymiş daha kırk günlük çok küçük sütü azalır çoğalır arada olur öyle ama hala geç değil ileride pişman olmayın deneyin emmesi için silikon başlıklar var ben üç ayına kadar onlarla emzirdim tutuyor çocuklar .. Allah kolaylık versin anne olmak kolay değil
Bugün tekrar denemiş arada tutuyormuş arada tutmuyormuş bakalım inşallah alışır biz de anneside çok istiyoruz emsin ama nasip i at biraz benim yeğen

doktoruna bu fotoyu atıp sorsanız ve 3 günlük kaka olduğunu anlatsanız. hazımla ilgili bir sıkıntı var herhalde ama en iyi çözüm doktordan çıkar.
Evet tabi öyle gidecekler doktora ama gidesiye kadar böyle bir şey yaşayan var mı diye sormak istedik teşekkür ederim 🙏

Mama aldigi icin boyle. Buyuk oglum cok az anne sutu aldi bizde uyramadan kaka yaptiramiyorduk cicuga 4 aya kadar neler cektik. Cocugun kakasinda suc aramayin sorun mama almasi. Kakayi bi kac gun yapmadigi icin once kati gelir sonrada kopuklu gibi normal kakasi gelir
Yok zaten kakada aramıyoruz mama etken ama bebiş doğduğu ilk günde mama aldı(sütü gelmedi annesinin hemşireler istemiş mama) kakası normaldi ve günde 3 4 kez kendi başına yapıyordu sonradan böyle oldu bizde acaba poposunda çatlak falan mı var acaba diye düşündük doktora gidecekler bu hafta bakalım ne diyecekler

Annesinin sütü yok keyiften vermemezlik yapmıyor yani süt gelmeyince mama da vermeyelim mi? Bu kaka 3 günlük bir kaka onu da göz önüne alalım.Saygılar
Neremizle okuyoruz yazılanları? Yani ne alaka ben mama vermesin gibi bir ifade mi kullanmışım? Bu boş yükselişinsebebi ne?
Mama sıvı ya hani tıpkı anne sütü gibi bu kadar kıvamlı olması normal gelmedi bana.
Okuduğumuzu anlamak için bol bol kitap okuyalım olur mu?

X