Çocuk Hastalıkları Mama ve anne sütü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Kizlar bebegim 3 aylik anne sutum yetmiyor galiba artık cunku 2 3 gunde bir kaka yapiyor memedeyken ağlıyor biraz cekince bende buna ek mama da vereyim mi diye düşünüyorum sütümu gogsumu tamamen keser diye korkuyorum tecrübeli anneler sizler ne düşünüyorsunuz

Sütünüz yetip yetmediğini ancak doktor söyleyebilir size. Kilo alımı iyi ise gunde 5 kez çişli bez çıkarıyorsa yetiyordur. 2 3 gunde bir kaka yapması doyduğu ve ya doymadığı anlamına gelmez. Gayet normal birseydir. Ağlaması da doğmadığı icin diye düsünmeyin. Anlık şeylere takılmayın. Belki gazi vardır belki süt hızlı gelmiştir ya da tam tersi yavaş gelmiştir. Sakin memelerinizin küçüklüğüne doluluğuna boşluğuna aldanipta cocugum doymuyor diye bir sey düsünmeyin. Doktorunuzu dinleyin. Ayrica mama vermeniz sutunuzden feragat etmeniz demektir. Mama içtikçe içtiği süt sayısı azalacak. Bol bol emzirin. Zaten 3 aylik olmuş artık cok beslenmeye ihtiyacı yoktur onun.. bebekler herşeye ağlarlar hem takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…