• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama tavsiyeleri..

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
D

duygukaan

Ziyaretçi
arkadaşlar çocuguma bebelac 1 maması verıcem nasıl memnunmusunuz kullanan varmı tavsiyelerınızı beklıyorumşutarafagitti

canım eğer bebeğinin kusma problemi yoksa verebilirsin bende doktorma sormuştum verebilirmiyim diye verebilirsin demşti ama benim bebeğimin kusma problemi olduğu için vermeye başladım daha çok boşalttı sevmedi heralde bebelac'ın ek gıdalarınıda çok iyi oldunu söylüyorlar bebeğin 4 üncü ayını biridiyse

eğer düşünürsen herobaby de çok güzel ben bütün mamaları denedim

biz kullanıyoruz bebelac şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadık çokta severek içiyor

Biz de milupadan sonra bir de onu deneyelim dedik,benim bebeğim kusuyor çünkü,ama bir değişiklik göremedik,kusmayı engelleyici mama varmış her iki markanın da onu deneyeceğiz ,inşallah iyi gelir

Back