Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesimama tavsiyeleri..
Konu Sahibiduygukaan
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım eğer bebeğinin kusma problemi yoksa verebilirsin bende doktorma sormuştum verebilirmiyim diye verebilirsin demşti ama benim bebeğimin kusma problemi olduğu için vermeye başladım daha çok boşalttı sevmedi heralde bebelac'ın ek gıdalarınıda çok iyi oldunu söylüyorlar bebeğin 4 üncü ayını biridiyse
Biz de milupadan sonra bir de onu deneyelim dedik,benim bebeğim kusuyor çünkü,ama bir değişiklik göremedik,kusmayı engelleyici mama varmış her iki markanın da onu deneyeceğiz ,inşallah iyi gelir