Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk bebelac kullandım ama çok içime sinmedi, hem bilmiyorum belki ben beceremedim ama sonuçta yıllarca kızıma mama içirdim onun kıvamını ayarlayamadım veya çalkalayamadım, biberonda katı kısım hep birikti, yani çok karıştıramadım sanki, hem de daha yapar yapmaz bile kokusu çok ekşi geliyordu bana. kızıma bir rahatsızlık verdi mi, hayır... ama ben tatmin olamadım. goldean goata'a geçtim keçi sütlü diye, o da hem gaz, hem kabızlık yaptı... minnacık haliyle o kıpkırmızı ıkınıp sıkılırkan hali 1 gün sürdü üstüne hipp combiotic'e geçtim. bunun içinde bağırsak ve sindirim sitemi için faydalı kombiyotikler varmış ve en ufak ne gaz ne de başka bir sıkıntı yaşamadım. ama benim kızım hiç anne sütü almadı, hep mamayla beslendi. mama dışında elbette sizinde yedikleriniz nedeniyle gaz vs olabilir.Esema ve bebelac onerenlerde var onları hiç denediniz mi bi bilginiz var mı? Evet mamalar gaz yapıyor bense mecburen gazi için yağ kullanıyorum karışık bitkiler var içinde o rahatlatıyor